• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek imbierų (šviežias)
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (malta)
  • 1 arbatinis šaukštelis kardamono (maltas)
  • 50 gramų slyvų (džiovintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 vienetas čili pipirų (pipiras)
  • 400 mililitrų kokosų (pienas)
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų
  • 1.5 kilogramo vištienos kulšelių
  • 1 arbatinis šaukštelis kumino (sėklos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paimkite keptuvę, įkaitinkite joje aliejų ir apkepkite per pus padalintas vištienos kulšeles.
    Išimkite pakepintą vištieną į lėkštę, o keptuvėje likusiame įkaitintame aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną tol, kol jis pasidarys skaidrus.
    Tada į keptuvę suberkite česnaką, smulkintą čili pipiriuką be sėklų, smulkintą imbierą ir maišydami pakepinkite keltą minučių.
    Tuo metu kol keptuvėje kepa svogūnas, česnakas ir kiti prieskoniniai ingredientai, dubenėlyje sumaišykite kalendrą, kuminus ir kardamoną ir suberkite į keptuvę, išmaišykite ir pakepinkite dar minutę.
    Tada supilkite kokosų pieną, išmaišykite, sudėkite apkeptą vištieną, džiovintas slyvas, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais, uždenkite ir troškinkite apie 40 minučių.
    Nepamirškite pamaišyti.
    Kai vištiena išsitroškins, supilkite laimo sultis ir patiekite su bulvių koše arba virtais ryžiais pasirinktinai.
    Skanaus!

Autorius: Justė

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek imbierų (šviežias)
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (malta)
  • 1 arbatinis šaukštelis kardamono (maltas)
  • 50 gramų slyvų (džiovintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 vienetas čili pipirų (pipiras)
  • 400 mililitrų kokosų (pienas)
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų
  • 1.5 kilogramo vištienos kulšelių
  • 1 arbatinis šaukštelis kumino (sėklos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paimkite keptuvę, įkaitinkite joje aliejų ir apkepkite per pus padalintas vištienos kulšeles.
    Išimkite pakepintą vištieną į lėkštę, o keptuvėje likusiame įkaitintame aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną tol, kol jis pasidarys skaidrus.
    Tada į keptuvę suberkite česnaką, smulkintą čili pipiriuką be sėklų, smulkintą imbierą ir maišydami pakepinkite keltą minučių.
    Tuo metu kol keptuvėje kepa svogūnas, česnakas ir kiti prieskoniniai ingredientai, dubenėlyje sumaišykite kalendrą, kuminus ir kardamoną ir suberkite į keptuvę, išmaišykite ir pakepinkite dar minutę.
    Tada supilkite kokosų pieną, išmaišykite, sudėkite apkeptą vištieną, džiovintas slyvas, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais, uždenkite ir troškinkite apie 40 minučių.
    Nepamirškite pamaišyti.
    Kai vištiena išsitroškins, supilkite laimo sultis ir patiekite su bulvių koše arba virtais ryžiais pasirinktinai.
    Skanaus!

Autorius: Justė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų