Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 2 arbatiniai šaukšteliai medaus
- 4 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas jautienos
- 50 mililitrų vandens
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 125 mililitrai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (milteliai)
- 1 arbatinis šaukštelis kumino (sėklos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vandenyje ištirpiname druską. Įmaišome aliejų, citrinos sultis, čili ir medų.
Ant jautienos (su kaulu) sudedame česnako skilteles, svogūnų žiedelius ir kumino sėklas.
Mėsą užpilame pasiruoštu marinatu.
Laikome mėsą vėsioje vietoje apie 6-8 valandas.
Kepame lauke ant žarijų.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 2 arbatiniai šaukšteliai medaus
- 4 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas jautienos
- 50 mililitrų vandens
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 125 mililitrai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (milteliai)
- 1 arbatinis šaukštelis kumino (sėklos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vandenyje ištirpiname druską. Įmaišome aliejų, citrinos sultis, čili ir medų.
Ant jautienos (su kaulu) sudedame česnako skilteles, svogūnų žiedelius ir kumino sėklas.
Mėsą užpilame pasiruoštu marinatu.
Laikome mėsą vėsioje vietoje apie 6-8 valandas.
Kepame lauke ant žarijų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą