koldūnai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „koldūnai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „koldūnai“.

VMVT pasakė, ką daryti su vartojimui nesaugiais „Beatos virtuvė“ koldūnais: jau beveik 8 tonos produkcijos grąžinta sunaikinimui

Vienam iš prekybos tinklų paskelbus informaciją dėl nesaugių vartoti „Beatos virtuvė“ šaldytų kalakutienos koldūnų, Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) informuoja, kad maždaug 7,5 tonos nesaugios produkcijos iš prekybos vietų jau yra grąžintos sunaikinimui. „Procesas tęsiasi.

Beata Nicholson: iš prekybos atšaukti „Beatos virtuvės“ koldūnai yra saugūs vartoti

Prekybos tinklui „Rimi“ informavus pirkėjus skubiai grąžinti galimai nesaugius „Beatos virtuvės“ prekės ženklo šaldytus koldūnus su kalakutiena, verslininkė Beata Nicholson teigia, jog produktai yra saugūs vartoti. „Koldūnai saugūs, atšaukti vardan saugumo! (...) Termiškai apdoroti jie yra saugūs vartoti“, – trečiadienį „Facebook“ socialiniame tinkle parašė B. Nicholson.
2024-01-03

Roberto makaronų receptas nepaliks abejingų: skonis vertas 10 balų

Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“. Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinio detektyvo“ bei „Vasaros hito“. Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda.  Antrosios rubrikos metu Robertas žiūrovus supažindins su patiekalais, tinkančiais karštoms vasaros dienoms.
2023-07-30

Važiuojant link jūros ragina sustoti šioje Lietuvos vietoje: maloniai nustebins

Raseinių rajono savivaldybėje įsikūręs Viduklės miestelis nuo seno garsėja savo koldūnais. Tradicinių rankų darbo koldūnų į dešimtmetį gyvuojančią „Viduklės koldūnų“ kavinę traukia ne tik lietuviai, keliaujantys į pajūrį, bet ir užsieniečiai, besisvečiuojantys Lietuvoje.
2023-06-16

Vėlyva koldūnų „degustacija“ vos netapo paskutine vakariene

Užuodę degėsių kvapą daugiabučio gyventojai iškvietė pagalbą. Sulėkė ugniagesiai, medikai, policija. Per langus aiškiai matėsi, iš kurio buto sklinda dūmai.  Pareigūnai bandė į buto duris belsti, bet niekas neatidarė. Ugniagesiams teko į butą patekti pro langą.  Pravėrus duris į laiptinę išvirto tiršti dūmai. Ant lovos sėdėjęs vyriškis sunkiai orientavosi aplinkoje.  „O kas dega? Pas mane dega kažkas?“ – klausė bute rastas vyras.
2023-06-03

Ši koldūnų užkepėlė sužavės šeimą: greita ir sotu

„Super sotus ir greitas patiekalas! Koldūnų mėgėjams tikrai patiks, garantuoju. Aš pati labai mėgstu koldūnus, bet kartais paprastai virti koldūnai atsibosta, tad šįkart išbandžiau šį tą įdomesnio. Ir štai, puiki išeitis skaniems pietums visai šeimynai – koldūnų užkepėlė su sūriu ir grietinėle. Tereikia šaldiklyje turėti koldūnų ir patiekalą paruošite per maždaug 35 minutes!“, – sako tinklaraštininkė Liucija.
2023-02-24

Šie koldūnai sužavės visą šeimą: norėsis pakartoti

Šį savaitgalį nustebinkite savo šeimą gardžiais patiekalais – Azijos įkvėptais koldūnais su krevetėmis ir kiauliena ramen sultinyje ir trupininiu desertu su mėlynėmis ir obuoliais. O kaip žingsnis po žingsnio paruošti šį patiekalą, pamatysite jau šio šeštadienio TV3 laidoje „Gardu gardu“. Išbandykite šiuos receptus savo virtuvėje – garantuojame, kad nepasigailėsite.
2023-01-27

Profesorius Laužikas atskleidė senovinį koldūnų receptą: skonis sužavės visus

Vilniaus svečiai dažnai giria sostinės restoranų kultūrą, žavisi gastronominiu paveldu. Sostinės 700 metų jubiliejus – dar viena proga pasidomėti, kas ant vilniečių stalo garavo tiek prieš septynis amžius, tiek gerokai vėliau.
2023-01-25

Ukrainietiškų šaknų turinti Mila Kunis barščius pavadino „rusiška sriuba“: internautai sudirbo į šuns dienas

Ukrainiečiai lieja pyktį po aktorės Milos Kunis interviu, kurio metu žinoma moteris barščius pavadino rusiška sriuba ir prakalbo, kad nežino, ar save pristatyti kaip ukrainietę, ar kaip rusę. Skandalingasis žvaigždės pareiškimas nuskambėjo jai kalbant apie savo mitybą žurnalui „Harper's Bazzar“. Kunis kalbėjo apie tai, kaip gamino jos mama ir ėmė vardyti įvairius patiekalus. M. Kunis barščius ir koldūnus priskyrė rusiškiems patiekalams, skelbia tsn.ua.
2022-11-29

Viktorijos pusgaminius lietuviai graibsto neskaičiuodami: išdavė sėkmės paslaptį

Ukrainietė mikrobiologė Viktorija Ponomarenko prieš 7 mėnesius atvyko į Vilnių su sūnumi, kate ir tik vienu krepšiu. Net stiprus stresas nebuvo kliūtimi pradėti verstis ,,skania“ veikla – Viktorija pradėjo gaminti ukrainietiškos virtuvės pusgaminius, kuriuos ypač pamilo lietuviai. Viktorija gyveno netoliese Kijevo, pirmąją karo dieną prisimena su skausmu: „5 valandą ryto mes prabudome dėl to, kad drebėjo visas namas, mes nesupratome kas vyksta.
2022-10-03
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų