REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų miltai
  • 300 mililitrų vandens
  • 1 kilogramas vištiena
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų miltai
  • 300 mililitrų vandens
  • 1 kilogramas vištiena
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
    Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.
  2. Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
  3. Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
  4. Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.

    Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.

Autorius: Valerija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų