REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
 Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.
- Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
- Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
-  Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.
 
 Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
REKLAMA
 
  

 
  
  
  
  
  
  
  
  
 