Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
cia jau propogandinis straipsniukas rusu net restoranose kuklus meniu o uzsenieciai tipo jau didelis meniu gyvenu danijoje darbo reikalais keliauju kiekviena savaite po visa skandinavija lankausi ir rusijoje kiekviena menesi tai tikrai puikiai zinau uzsienyje net turiu omenyje skandinavija visa belgija anglija olandija ten aplamai niekas nevalgo isskyrus cipsus tik geria puikiai zinot kokie ten atlyginimai ir kad kazkas gamintu nejuokaukit tik pusbrikaciai o didziausias navarotas tai babajai su kebabais labai skurdus tas meniu o rusijoje kavinese restoranuose net nepriimta gerti be uzkandos ir meniu tikrai didelis pasirinkimas
Ištisai nusišnekėta.... Ties koldūnai yra sugalvoti kinų :) Reikia pasidomėti prieš pezant ir kriuksint. Na bet ruskio pasiilgusiems durniams toks straipsnis - balzamas ant širdies :)
tai ,kas isvardinta,tai tik degtine "stolichnaja"yra sovietmeciu atsirades produktas,o kiti buvo gaminami,jau seniai,kai leninas dar i kelnes dare...taip kad sovietiniais tuos produktus,vadinti nedera.
Jusu ziniai Smirnoff yra ne amerikieciu , o UK gamybos produktas..
Prie ko cia tie sovietai, straipsnio autorius matyt koks rusas... Is pavadinimo toks jausmas, kad cia sovietams okupavus buvo sukurti receptai.
Vertalas čia. Tokį šlamštą rašyti reikia dar pasistengti...
Kas liečia grietinę ir kefyrą tai dalis tiesos yra. Gamina ne tik Muller. Yra ir kitų. Tačiau, patikėkit, šlamštas :). Su grietine tas pats.
O ar vakarams nuo to tįsta seilė, tai neesu tikras..... Manau jei tįstų, tai prekyboje ir būtų...
autorius idiotas
Nu atleiskit jūs man, bet koldūnai - tikrai ne rusiškas patiekalas. TOTORIŠKAS. O ir kefyras ir grietinė, netikiu, kad buvo rusijoj pradėti gaminti.
@- Vat būtent,kad koldūnai yra rusiškas patiekalas. Karaimų ir totorių yra kibinai. O koldūnai atkeliavo iš sibiro ir gaminami pagal tikrą receptą su laukinių gyvūnų mėsa (elniena,lokiena). Kas liečia kefyrą ir grietinę,tai manau juos gamino dauguma rytų europos šalių.
@- Koldūnai atkeliavo iš Kinijos, kefyras paimtas iš Gruzijos. Grietinę tai dar atsimenu, kaip kaime namų gamybos valgydavom, tikrai ne iš sovietų išmokom. Ką sovietai sukūrė, tai baltą forminę duoną, kurios pas mus nebekepa.
@- Koldūnai jokiais būdais nėra rusiškas patiekalas. Rusai jį labai seniai "pasiskolino" ir pas juos išplito, todėl klaidingai laikoma jų patiekalu. Koldūnai buvo gaminami dar tais laikais, kai slavai buvo klajokliai. O klajokliai niekaip negalėjo gaminti jų, tik sėsliai gyvenantys žemdirbiai. Būtent iš baltų šį patiekalą ir perėmė rusai.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų