Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį trokštate pagaminti ką nors išskirtinio, bet be galo gardaus? Išbandykite šį virtų bulvių koldūnų receptą, kuriuo su skaitytojais dalinasi „Gamink su Audrone" autorė.

8

Savaitgalį trokštate pagaminti ką nors išskirtinio, bet be galo gardaus? Išbandykite šį virtų bulvių koldūnų receptą, kuriuo su skaitytojais dalinasi „Gamink su Audrone" autorė.

REKLAMA

Koldūnams reikės: 1 kg. bulvių, 2.5 - 3 st.miltų, 2 kiaušinių, druskos.

Įdarui: virtos ar keptos mėsos faršo, prieskonių, svogūno, žalumos (krapų ar petražolių), druskos, aliejaus kepimui.

Gaminimas:

Bulves išvirti su druska, sugrūsti į košę, įmušti kiaušinį, suberti miltus.

Svieste pakepti pjaustytą svogūną, sudėti smulkiai pjaustytą, virtą faršą ir pagardinti prieskoniais (įdaras paruoštas).

REKLAMA
REKLAMA

Stalviršį pabarstyti miltais ir iš bulvių masės daryti apskritimus.

Į apskritimo viduriuką dėti įdaro ir formuoti koldūnus. (Iš pusės recepte nurodytos porcijos gaunasi 12 nemažų koldūnų).

Į puodą, su verdančiu ir pasūdytu vandeniu, sudėti koldūnus (beje, leiskite jiems virti erdviai) ir jiems iškilus į paviršių pavirti 3 - 4 min.

Virtų bulvių koldūnai paruošti, patiekti su grietinės ir sviesto padažu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų