REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis koldūnų
  • 50 gramų grietinės
  • 1 vienetas sultinio (vištienos)
  • šiek tiek vandens (virintas)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis koldūnų
  • 50 gramų grietinės
  • 1 vienetas sultinio (vištienos)
  • šiek tiek vandens (virintas)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Koldūnus reikia atšaldyti, o tada kepti keptuvėje apie 10 min.
  2. Padažas: sudekite vištienos sultinį į dubeneli ir sutrinkite. Užvirkite vandenį, sudėkite sutrintą sultinį ir virkite apie 5 min., o tada sudėkite grietinę. tada padažą supilkite į keptuvę ant (apkepusių iki rusvos spalvos) koldūnų.

    Skanaus :)

Autorius: Gytis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų