REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai skanu su jogurtu, grietine ar uogiene! Skanaus!

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 1 stiklinė miltai
  • 3/4 stiklinės kefyro
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Įdarui:
  • 200 gramų varškės
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, kefyro ir žiupsnelio druskos minkykite tešlą. Jei tešla lieka labai lipni, berkite papildomai miltų, kol ji taps tinkama kočioti.
  2. Įdarui varškę ištrinkite su cukrumi ir kiaušiniu.
  3. Iš tešlos stikline, ar specialia forma išpjaukite koldūnus, kuriuos įdarykite varškės mase.
  4. Koldūnus dėkite į verdantį vandenį. Virkite apie 5 - 7 minutes.

Autorius: Ūla

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų