REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kas vakarienei? „World recipes“ siūlo pagaminti gruzdintus koldūnus, kurių kvapas ir skonis pritrauks visą šeimą prie stalo. Pagaminti paprasta, o rezultatas išties puikus. 

Kas vakarienei? „World recipes“ siūlo pagaminti gruzdintus koldūnus, kurių kvapas ir skonis pritrauks visą šeimą prie stalo. Pagaminti paprasta, o rezultatas išties puikus. 

REKLAMA

Tešlai reikės:

2 stiklinių miltų, 1 kiaušinio, pusės stiklinės vandens, žiūpsnelio druskos. 

Įdarui reikės:

300 gramų vištienos faršo, 1 svogūno, 1 nedidelės morkos, druskos, pipirų, žiūpsnelio česnako miltelių. 

Paruošimas

1. Pirmiausia svogūną smulkiai supjaustome, morką sutarkuojame bei apkepame svieste kol gražiai pagels. Svogūnus bei morkas sumaišome su vištienos faršu, pagardiname prieskoniais.

2. Tuomet iš nurodytų produktų užminkome tešlą, pabarstome ją miltais bei paliekame maždaug 30 minučių. Po to tešlą plonai iškočiojame bei išspaudžiame nedideliu puodeliu apskritimus, ant kurių dedame po vieną šaukštelį įdaro ir formuojame koldūnus. Jeigu namie turime specialią formą koldūnams daryti, darome su ja.

REKLAMA
REKLAMA

3. Tada paruoštus koldūnus sudedame ant miltais pabarstytos lentos bei dedame į šaldytuvą 60 minučių. Šaltus koldūnus suberiame į keptuvę su įkaitintu aliejumi (aliejaus nepagailime).

4. Kepame vis maišydamos ant vidutinės bei kiek silpnesnės ugnies, kol koldūnai gražiai apskrus. Patiekiame su sviesto bei grietinės padažu arba kitu mėgiamu. Skanaujame!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų