aviena

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „aviena“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „aviena“.

Receptas. Kepti avienos šonkauliai

INGREDIENTAI: 5 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti) 1 sauja rozmarino (smulkintas) šiek tiek alyvuogių aliejaus šiek tiek druskos (košerinė) 1.5 kilogramo avienos (šonkauliai) 1 sauja mėtų (kapota) PARUOŠIMO BŪDAS: Viename dubenėlyje sumaišyti druską, pipirus, rozmariną, mėtą ir smulkintą česnaką. Avienos šonkaulius įtrinti alyvuogių aliejumi bei prieskonių mišiniu ir palikti šaltai bent 1 val. Po 1 val. apkepinti keptuvėje.
2022-03-03

Receptas. Kepta avino širdis

INGREDIENTAI: šiek tiek druskos šiek tiek avienos (širdys kumsčio dydžio) PARUOŠIMO BŪDAS: Apipjaustyti riebalus nuo širdžių, išpjauti venas. Perpjauti širdis išilgai, kad gautūsi kepsneliai ir kepti ant grilinės. Prieš tai galite pasūdyti. Tinka su salotom, ryžiais. Pastabos: Jei širdys truputį rožinės viduje, tai jau iškepusios. Jeigu viduje pilka - perkepėt. Autorius: Šarūnas dromdrom.
2022-03-01

Receptas. Kebabas ant iešmo

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) šiek tiek kalendrų šiek tiek petražolių 2 vienetai svogūnų 400 gramų veršienos šiek tiek druskos šiek tiek avienos šiek tiek mėtų PARUOŠIMO BŪDAS: Avieną ir veršieną sumalkite du kartus. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Sumaišykite mėsą su svogūnu, prieskoniais, druska, pagal skonį žalumynais.
2022-03-01

Receptas. Aviena, troškinta pomidoruose

INGREDIENTAI: 3 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti, smulkinti) 150 gramų svogūnų šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus 500 gramų avienos 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių Paruošimo laikas: Apie 5 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Sukapokite svogūnus ir česnaką. Jei neturite konservuotų pomidorų tiks ir švieži. Jei naudosite šviežius pomidorus, juos nulupkite ir sutrinkite su trintuvu.
2022-03-01

Receptas. Avienos pilavas

INGREDIENTAI: šiek tiek cukraus 1 vienetas česnakų (skiltelė) šiek tiek juodųjų pipirų 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti) 2 valgomieji šaukštai migdolų 1.5 stiklinės ryžių 3 vienetai svogūnų 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo šiek tiek vandens šiek tiek druskos 0.5 stiklinės aliejaus 3 valgomieji šaukštai razinų 500 gramų avienos PARUOŠIMO BŪDAS: Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama.
2022-03-01

Receptas. Aviena su špinatais

INGREDIENTAI: 3/4 arbatinio šaukštelio imbierų (geltonasis, milteliai) 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų (maltas) 0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų 1 valgomasis šaukštas kmynų 3 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (grūdeliai) 3 vienetai svogūnų 1 kilogramas špinatų 2 valgomieji šaukštai jogurto 1 arbatinis šaukštelis druskos 3 valgomieji šaukštai sviesto 1/4 arbatinio šaukštelio čili pipirų 750 gramų avienos PARUOŠIMO BŪDAS: Smulkiai ...
2022-02-28

Receptas. Kaukazo šašlykai

INGREDIENTAI: 2 vienetai česnakų (skiltelės) šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek petražolių 200 gramų pomidorų pastos šiek tiek svogūnų (laiškai) šiek tiek svogūnų (pjaustyti žiedais) 200 gramų kiaulės lašinių šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus 500 gramų avienos (minkšta) PARUOŠIMO BŪDAS: Aviena supjaustoma 2 cm ilgio ir 1 cm storio gabaliukais, truputį pamušama ir šiek tiek palaikoma iš aliejaus, svogūnų, pipirų, druskos bei sukapotų česn...
2022-02-28

Receptas. Mėsos kukuliai

INGREDIENTAI: 0.5 citrinų 1 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 2 valgomieji šaukštai ryžių (ilgagrūdžiai) 1 vienetas svogūnų 1 vienetas kiaušinių 1.5 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus 50 gramų džiūvesėlių šiek tiek druskos 4 stiklinės sultinio (vištienos) 1 vienetas cukinijos (vidutinė) 450 gramų avienos (malta) 0.5 valgomojo šaukšto raudonėlių (džiovinti) PARUOŠIMO BŪDAS: Suminkyti avieną, kiaušinį, sutrintą česnaką...
2022-02-27

Receptas. Aliejuje keptas avienos šašlykas

INGREDIENTAI: 1 vienetas citrinų šiek tiek česnakų 5 vienetai svogūnų 200 gramų kiaulės lašinių 0.5 stiklinės taukų (riebalų) (tirpinti) 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų šiek tiek druskos 800 gramų avienos (be kaulų) PARUOŠIMO BŪDAS: Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio ir 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliek...
2022-02-26

Receptas. Avienos Troškinys

INGREDIENTAI: 4 vienetai bulvių 2 vienetai morkų 1 vienetas paprikų 1 vienetas paprikų (aitrioji) 1 stiklinė pomidorų pastos (konservuoti, be odelės) 1 vienetas svogūnų 1.5 kilogramo avienos 370 mililitrų padažo („Bonduelle Hungary“) PARUOŠIMO BŪDAS: Avienos šonkaulius virti apie 1,5 val. Išimti kaulus, sultinį palikti ir jame išvirti bulves. Daržoves supjaustyti, įkaitintoje keptuvėje troškinti kol suminkštės.
2022-02-26
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų