Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 1 sauja rozmarino (smulkintas)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos (košerinė)
- 1.5 kilogramo avienos (šonkauliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viename dubenėlyje sumaišyti druską, pipirus, rozmariną, mėtą ir smulkintą česnaką.
Avienos šonkaulius įtrinti alyvuogių aliejumi bei prieskonių mišiniu ir palikti šaltai bent 1 val.
Po 1 val. apkepinti keptuvėje.
Apkepinus dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 15-20 min. 220 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Patiekti šiltus, supjausčius gabalėliais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 1 sauja rozmarino (smulkintas)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos (košerinė)
- 1.5 kilogramo avienos (šonkauliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viename dubenėlyje sumaišyti druską, pipirus, rozmariną, mėtą ir smulkintą česnaką.
Avienos šonkaulius įtrinti alyvuogių aliejumi bei prieskonių mišiniu ir palikti šaltai bent 1 val.
Po 1 val. apkepinti keptuvėje.
Apkepinus dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 15-20 min. 220 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Patiekti šiltus, supjausčius gabalėliais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą