• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 3/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (stambiai malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (malta)
  • 2 valgomieji šaukštai rozmarino (švieži, smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 650 gramų avienos (pjausniai su šonkauliais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite grilį iki maždaug 180 laipsnių temperatūros.
    Sudėkite avienos pjausnius į didelį dubenį ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
    Pabarstykite rozmarinu, kalendra, druska bei pipirais ir leiskite pastovėti maždaug 30 min.
    Avienai pasimarinavus kepkite ją grilyje, kol mėsa gerai iškeps ir gražiai apskrus.
    Patiekite su mėtiniu chimichurri padažu ir Jūsų mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Paulina

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 3/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (stambiai malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (malta)
  • 2 valgomieji šaukštai rozmarino (švieži, smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 650 gramų avienos (pjausniai su šonkauliais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite grilį iki maždaug 180 laipsnių temperatūros.
    Sudėkite avienos pjausnius į didelį dubenį ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
    Pabarstykite rozmarinu, kalendra, druska bei pipirais ir leiskite pastovėti maždaug 30 min.
    Avienai pasimarinavus kepkite ją grilyje, kol mėsa gerai iškeps ir gražiai apskrus.
    Patiekite su mėtiniu chimichurri padažu ir Jūsų mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Paulina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų