REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų
  • 5 česnakų
  • 300 gramų kopūstų
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 200 gramų majonezo
  • 200 gramų majonezo (su krapais)
  • 450 gramų marinuotų agurkų (kornišonai)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių (salotoms)
  • šiek tiek prieskonių (turkiški, mėsai)
  • 800 gramų avienos (ar veršiena gabaliukais)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo
  • 6 vienetai lavašo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsytę pamarinuojame su druska ir turkiškais prieskoniais (marinuojam apie 1 val.). Mėsą kepti orkaitėje apie 20 min. įjungiant grilį pabaigai.

    Salotoms kopūstą supjaustyti smulkiais šiaudeliais, pomidorus ir agurką smulkiais gabaliukais. Įdėti majonezo su krapais (tik nepadauginkit) ir viską išmaišyti, pagardinkit salotų prieskoniais.

    Marinuotus kornišonus supjaustyti plonomis juostelėmis.

    Česnakiniam padažui į indą sudeti majonezą, česnako skilteles, garstyčias ir viską sumaišyti susmulkinant česnakus (geriausia su blenderiu ar kobaino peiliais) į masę įberti salotų prieskonių, įdėti keletą juostelių marinuotų kornišonų ir pora šaukštų grietinės ir vėl viską išsukti.

    Darome kebabą.
    Lavašą ištepame česnakiniu padažu, uždedame salotas, marinuotus kornišonus ir keptą mesytę. Viską susukam į ruletą. Vieną galą stipriai užspaudžiam (padarom lyg piltuvėlį) ir įvyniojam į kepimo arba sviestinį popierių. Dedam į labai gerai įkaitintą orkaitę 20 - 30 sek.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų
  • 5 česnakų
  • 300 gramų kopūstų
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 200 gramų majonezo
  • 200 gramų majonezo (su krapais)
  • 450 gramų marinuotų agurkų (kornišonai)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių (salotoms)
  • šiek tiek prieskonių (turkiški, mėsai)
  • 800 gramų avienos (ar veršiena gabaliukais)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo
  • 6 vienetai lavašo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsytę pamarinuojame su druska ir turkiškais prieskoniais (marinuojam apie 1 val.). Mėsą kepti orkaitėje apie 20 min. įjungiant grilį pabaigai.

    Salotoms kopūstą supjaustyti smulkiais šiaudeliais, pomidorus ir agurką smulkiais gabaliukais. Įdėti majonezo su krapais (tik nepadauginkit) ir viską išmaišyti, pagardinkit salotų prieskoniais.

    Marinuotus kornišonus supjaustyti plonomis juostelėmis.

    Česnakiniam padažui į indą sudeti majonezą, česnako skilteles, garstyčias ir viską sumaišyti susmulkinant česnakus (geriausia su blenderiu ar kobaino peiliais) į masę įberti salotų prieskonių, įdėti keletą juostelių marinuotų kornišonų ir pora šaukštų grietinės ir vėl viską išsukti.

    Darome kebabą.
    Lavašą ištepame česnakiniu padažu, uždedame salotas, marinuotus kornišonus ir keptą mesytę. Viską susukam į ruletą. Vieną galą stipriai užspaudžiam (padarom lyg piltuvėlį) ir įvyniojam į kepimo arba sviestinį popierių. Dedam į labai gerai įkaitintą orkaitę 20 - 30 sek.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų