Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 1 vienetas citrinų
- 1 česnakų
- šiek tiek čiobrelių
- 4 valgomieji šaukštai granatų (sultys)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek paprikų
- 4 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 kilogramai avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite kubeliais, o svogūną griežinėliais.
Sutrinkite česnaką, išspauskite iš citrinos sultis, viską suberkite ant mėsos ir svogūnų, išmaišykite (geriausia rankomis paminkyti).
Marinuoti apie 12 valandų.
Po to kepti šašlykinėje ~20 minučių.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 1 vienetas citrinų
- 1 česnakų
- šiek tiek čiobrelių
- 4 valgomieji šaukštai granatų (sultys)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek paprikų
- 4 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 kilogramai avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite kubeliais, o svogūną griežinėliais.
Sutrinkite česnaką, išspauskite iš citrinos sultis, viską suberkite ant mėsos ir svogūnų, išmaišykite (geriausia rankomis paminkyti).
Marinuoti apie 12 valandų.
Po to kepti šašlykinėje ~20 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą