REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • 4 valgomieji šaukštai granatų (sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų
  • 4 vienetai svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 kilogramai avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite kubeliais, o svogūną griežinėliais.
    Sutrinkite česnaką, išspauskite iš citrinos sultis, viską suberkite ant mėsos ir svogūnų, išmaišykite (geriausia rankomis paminkyti).
    Marinuoti apie 12 valandų.
    Po to kepti šašlykinėje ~20 minučių.

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • 4 valgomieji šaukštai granatų (sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų
  • 4 vienetai svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 kilogramai avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite kubeliais, o svogūną griežinėliais.
    Sutrinkite česnaką, išspauskite iš citrinos sultis, viską suberkite ant mėsos ir svogūnų, išmaišykite (geriausia rankomis paminkyti).
    Marinuoti apie 12 valandų.
    Po to kepti šašlykinėje ~20 minučių.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų