Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų datulių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis kmynų
- šiek tiek migdolų
- 3 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 200 mililitrų vandens
- 2/5 arbatinio šaukštelio druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 sultinio (kubelis, mėsos)
- 1 kilogramas avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avieną apkepinti aliejuje ir svieste.
Pakepintą avieną sudėti į puodą troškinimui.
Supilti vandenį, pomidorų padažą, kubelį mėsos sultinio, prieskonius ir svogūnus, supjaustytus skiltelėmis.
Troškinti ant silpnos ugnies 1-1,5 val.
Datules supjaustyti ir sumesti į troškinį, patroškinti dar 15 min. Vėliau sudėti pakepintus migdolus, šviežią kalendrą, petražoles.
Patiekti su ryžiais.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų datulių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis kmynų
- šiek tiek migdolų
- 3 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 200 mililitrų vandens
- 2/5 arbatinio šaukštelio druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 sultinio (kubelis, mėsos)
- 1 kilogramas avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avieną apkepinti aliejuje ir svieste.
Pakepintą avieną sudėti į puodą troškinimui.
Supilti vandenį, pomidorų padažą, kubelį mėsos sultinio, prieskonius ir svogūnus, supjaustytus skiltelėmis.
Troškinti ant silpnos ugnies 1-1,5 val.
Datules supjaustyti ir sumesti į troškinį, patroškinti dar 15 min. Vėliau sudėti pakepintus migdolus, šviežią kalendrą, petražoles.
Patiekti su ryžiais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą