INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti, smulkinti)
- 150 gramų svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 500 gramų avienos
- 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sukapokite svogūnus ir česnaką.
Jei neturite konservuotų pomidorų tiks ir švieži. Jei naudosite šviežius pomidorus, juos nulupkite ir sutrinkite su trintuvu.
2-3 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką.
Sudėkite avienos gabaliukus, pakepinkite 5-7 minutes iš abiejų pusių.
Sudėkite pomidorų tyrę, SANTA MARIA raudonėlį, prieskonių ir troškinkite 40-50 minučių.
Labai skanu su ryžiais.
Autorius: Lina
REKLAMA