Bananų ledai

Įvertinimas: 5 / 5

Ingredientai

Bananai;
pienas;
juodas šokoladas;
baltasis šokoladas;
riešutai;
pabarstukai.

Gaminimas

Bananus nulupti, perpjauti per pusę (neišilgai), įkišti medinį pagaliuką į nupjautąjį banano dalį. Į puodą sudėti norimą šokoladą, įpilti šiek tiek pieno ir lėtai pakaitinti nuolat maišant. Bananą mirkyti į šokoladą ir į pasirinktus priedus-pabarstukus ar riešutus. Bananus sudėti ant pjaustymo lentelės, padengtos maistine plevele, ir padėti į šaldymo kamerą porai valandų.

Gairės: Bananų ledai, pienas, juodasis šokoladas, baltasis šokoladas, riešutai, pabarstukai.

Močiutės mielinis pyragas su obuoliais
Šventinis šokoladinis tortas
 
 
Į viršų