Šventinė mišrainė su liežuviu

Įvertinimas: 3 / 5

Ingredientai

200 g. koncervuotų žirnelių;
300 g. virtas liežuvis;
3 virti kiaušiniai;
4 - 5 šaukštai lieso majonezo;
druska;
smulkinti krapai;
džiovintų daržovių mišinio (vegetos).

Gaminimas

Virtą liežuvį supjaustom kubeliais ir pakepinam. Į dubenį dedame nusunktus žirnelius, pjaustytus kiaušinius, liežuvio gabaliukus ir majonezą. Viską išmaišome. Pridedam prieskonių, krapų, druskos ir gražiai išmaišom. Valgom su saldžia juoda duona.

Gairės: Šventinė mišrainė su liežuviu, koncervuoti žirneliai, virti kiaušiniai, liesas majonezas, druska, smulkinti krapai.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Kalėdinis obuolių pyragas
Naminiai guminukai
 
 
Į viršų