REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Leonardo DiCaprio ir Camila Morrone (nuotr. SCANPIX)

Žavusis Holivudo aktorius Leonardo DiCaprio visais laikais buvo žinomas kaip tikras širdžių ėdikas – šalia jo visuomet galima būdavo pastebėti seksualias ir itin jaunas moteris. 

4

Žavusis Holivudo aktorius Leonardo DiCaprio visais laikais buvo žinomas kaip tikras širdžių ėdikas – šalia jo visuomet galima būdavo pastebėti seksualias ir itin jaunas moteris. 

REKLAMA

Vis dėlto panašu, kad viena moteris Leonardo tapo ypatinga…

Užsienio žiniasklaidoje rašoma, jog aktorius nebesivaiko svajonių vaikino titulo – jis iš tiesų nori bendro, ramaus ir pastovaus gyvenimo su perpus jaunesne mylimąja, maneken Camila Morrone.

Pora susitikinėja jau net 3 metus, o netrukus ketina žengti dar vieną svarbų žingsnį savo santykiuose – kartu apsigyventi.

„Leo ir Camilai sekasi išties puikiai. Jiedu kartu jaučiasi labai jaukiai, o taip pat jų santykiai rimti. Šiuo metu Leo filmuojasi, tačiau svajoja apie ramų gyvenimą su Camila, priešingai, nei jam būdavo įprasta anksčiau, kai visą laiką skirdavo draugams. Jam iš tiesų ji patinka ir jie tapo daugiau nei ta pora, kuria buvo anksčiau“, – sakė artimas šaltinis.

Ir nors pora paprastai nešneka apie savo santykius, praėjusiais metais Camila viename interviu atskleidė kelias detales apie savo ir Leonardo santykius, o tiksliau, apie jų 23 metų skirtumą.

REKLAMA
REKLAMA

„Holivude yra labai daug santykių, o taip pat, ir pasaulio istorijoje, kai poras skiria nemažas metų skirtumas… Manau, kad visi gali susitikinėti su tuo, su kuo nori“, – sakė moteris.

REKLAMA

Naujienų portala tv3.lt primena, kad ankstesni Leo santykiai buvo su ne ką mažiau įspūdingomis moterimis.

Tikriausiai viena vyriausių jo mylimųjų buvo manekene Gisele Bundchen. Tiesa, kai susitikinėjo su ja, jam pačiam buvo 26-eri, o jai – vos 20 metų. Vis dėlto poros santykiai truko ganėtinai ilgai – net 5 metus.

Taip pat Leonardo susitikinėjo su iš Izraelio kilusia manekene Bar Rafaeli, kuri šiuo metu yra grupės „Maroon 5“ lyderio Adamo Levino žmona. Su ja Leonardo taip pat susitikinėjo tuomet, kai jai tebuvo 20.

Netrukus po to jis kurį laiką susitikinėjo ir su „Gossip Girl“ žvaigžde Blake lively. Tuo metu jis buvo už ją 13 metų vyresnis – aktorei tebuvo 23 metai.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar aktoriaus santykiai su C. Morrone atrodo išties stiprūs ir jau gana ilgai besitęsiantys, vis dėlto nepanašu, kad aktorius greitu metu žadėtų jai pasipiršti.

Kai kurie anksčiau galvojo, kad aktorius ir kita „Titaniko“ žvaigždė – Kate Winslet – ir Leonardo taip pat anksčiau yra užmezgę romaną, vis dėlto jiedu abu sutartinai tikino, kad yra tik geri draugai.

Pora niekuomet realiame gyvenime nesusitikinėjo, taip tik įrodydami, kad nors Holivude santykiai ilgai ir netrunka, draugystės čia – kone amžinos. Būtent taip nutiko ir Kate bei Leo.

Jiedu susipažino 1996-asiais, filmavimo aikštelėje. Ir nors gandai sklido, kad jų meilė tęsėsi ir išjungus kameras, tai niekuomet nebuvo tiesa. Negana to, K. Winslet vėliau ne kartą pasakojo, kaip L. DiCaprio filmavimo metu jai padėjo kovoti su žema saviverte, mat pirmoji jų suvaidinta scena ir buvo ta, kurioje Jackas (L. DiCaprio) piešia Rose (K. Winslet) portretą.

Sunku patikėti, tačiau tąkart sužinojusi, jog prieš Leo turės pozuoti visiškai nuoga, K. Winslet nusprendė imtis radikalių sprendimų – aktorė apsivilko paltą, o vos pamačiusi Leo, jį nusimetė. Anot užsienio žiniasklaidos, Kate buvo įsitikinusi, jog toks drąsus jos gestas jiems padės išvengti situacijos nemalonumo ateityje. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų