REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsi dainininkė, elektroninės parduotuvės „homedecorbynb.lt“ įkūrėja Natalija Bunkė jau kurį laiką gyvena kalėdinėmis nuotaikomis. Žinoma moteris džiaugiasi, kad namuose jau papuošė  įspūdingą eglę, dekoravo židinį ir specialiai pasirūpino kalėdiniais kvapais, rašoma pranešime spaudai.

Garsi dainininkė, elektroninės parduotuvės „homedecorbynb.lt“ įkūrėja Natalija Bunkė jau kurį laiką gyvena kalėdinėmis nuotaikomis. Žinoma moteris džiaugiasi, kad namuose jau papuošė  įspūdingą eglę, dekoravo židinį ir specialiai pasirūpino kalėdiniais kvapais, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

N. Bunkė atvira – šie metai dėl siaučiančio viruso, draudimų tapo išskirtiniais. Pasak jos, tokių nuostolingų metų dainininkams dar nėra buvę, tačiau atlikėja nepasiduoda nostalgijai ir tvirtai sako, kad neleis niekam iš jos atimti gražiausių metų švenčių.

„Žvelgiant į šiandieninę situacija yra labai liūdna. Šventinis laikotarpis dainininkams vienas pelningiausių. Koncertai, renginiai, privačios šventės – visa tai buvo pagrindinis metų pajamų šaltinis. Aš džiaugiuosi, kad šalia savo pagrindinio darbo – dainavimo, sugebėjau sukurti išties sėkmingą verslą – elektroninę parduotuvę. Ir šiandien aš stengiuosi visiems žmonėms į namus įnešti Kalėdų dvelksmo. Kuriu kalėdines dekoracijas, neseniai pristačiau kalėdinius kvapus, žvakes. Net dovanas paruošiu, kad žmonėms nereiktų gaišti laiko parduotuvėse ir ieškoti, ką nupirkti dovanų. Norisi, kad iš mūsų neatimtų to džiaugsmo, jaukumo. Taip šie metai kitokie, tačiau šventinę nuotaiką, atmosferą kuriame mes patys ir kiekvienoje situacijoje galime įžvelgt pozityvumo“, - šypsosi N. Bunkė.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė sako, kad nepaisant didžiulių iššūkių, didžiąsias metų šventes privalome pasitikti pozityviai: „Šie metai man bus tokie kaip ir visiems. Jeigu anksčiau koncertuodavau, Kalėdas ir Naujuosius metus švęsdavau dainuodama kitiems, šiemet aš galėsiu būti su šeima. Man tai yra labai svarbu. Mes galime būti svarbiausiomis akimirkomis su tais, kas mums išties brangūs. Susėsti prie vieno stalo, pasigaminti skanią vakarienę, pasipuošti namus, įžiebti savo Kalėdų egle namuose. Aš, kurdama kalėdines dekoracijas, visuomet ir savo socialiniuose tinkluose pabrėžiu, kad žmonės kuo daugiau laiko praleistų kartu, kad namų puošimas taptų smagiu užsiėmimu, kuris suartina.”

REKLAMA

Elektroninės parduotuvės įkūrėja sako, kad iš jos verslumo ne visuomet galima pasimokyti, o kiti verslininkai dažnai ima kraipyti galvą, išgirdę jos žodžius: „Taip verslas man sekasi, šiuo metu aš iš to gyvenu. Aš sugalvoju idėją, ją įgyvendinu ir ji beveik visada pasiteisina. Visi mano verslai tapo sėkmingais. Tačiau tik todėl, kad aš pirmoj eilėj akcentuoju kokybę. Beveik viską darau savo rankomis. Aš parduodu tik tas prekes, kuriomis aš tikiu ir esu išbandžiusi ilgą laiką.

Bet kalbant apie verslo pusę, aš dažnai darau tokius dalykus, kurių kiti nedarytų. Tarkime aš kurdama puokštes surengiau ne vieną seminarą, kur atskleidžiau visas paslaptis, subtilybes ir net vietas, kur įsigyti medžiagų darbui. Kurdama kalėdinius vainikus aš ne tik juos parduodu, bet ir darau video, kaip juos galima pasidaryti patiems, nebūtinai pirkti. Man nuolat sako – kam tu viską pasakoji. Niekas nepirks, darys patys, turėsi konkurentų. Aš tik už tai, kad žmonės kurtų ir tą darytų iš širdies.“

REKLAMA
REKLAMA

Pasakodama apie savo kalėdinę eglę N. Bunkė taip pat turi ką pasiūlyti savo parduotuvėje jai papuošti, tačiau dainininkė dalinasi patarimais, kaip savo žaliaskarę papuošti itin išskirtinai: „Šiemet eglę papuošiau lapkričio pradžioje. Aš norėjau kalėdinės nuotaikos, šventinės atmosferos namuose, nesu ta kuriai atsibosta ir kuri priekaištauja, kad puošiamės per anksti. Mano eglė buvo tikras iššūkis. Jos viršūnėje sukonstruotas didelis karkasas, ant kurio suklijuoti stikliniai žaisliukai. Stiklas iš esmės labai sunkiai klijuojama medžiaga, tad paplušėti teko nemažai. Tačiau galutinis rezultatas pribloškė ne tik mano sekėjus, bet ir mane pačią.

Manau, kad kiekvienas šiemet turėtų susikurti tokias Kalėdas, pasipuošti tokią eglę, kuri būtų unikali, originali ir tik pas tą žmogų namuose. Tam net nebūtina išleisti daug pinigų. Susiraskit senus marškinėlius, susikarpykit, įdėkite i medžiagos skiautelius sintepono, ar kito minkštesnio audinio, suriškit ir jau turėsite kalėdinius žaisliukus. Sukurkit su savo vaikais kalėdinį vainiką, tai bus pats geriausias užsiėmimas ir puiki dekoracija ant kalėdinio stalo. Svarbiausia pasitelkit savo vaizduotę ir mėgaukitės procesu. Neleiskim, kad iš mūsų atimtų Kalėdas.”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų