REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
„Fokus Pokus“ (nuotr. SCANPIX)

Prieš 27 metus pasirodė legendinė Helovyno juosta „Fokus Pokus“, kuri daugeliui įstrigo iki šių dienų. Vis dėlto ką dabar veikia ir kaip pasikeitė garsios čia suvaidinusios aktorės?

11

Prieš 27 metus pasirodė legendinė Helovyno juosta „Fokus Pokus“, kuri daugeliui įstrigo iki šių dienų. Vis dėlto ką dabar veikia ir kaip pasikeitė garsios čia suvaidinusios aktorės?

REKLAMA

Bette Midler, Kathy Najimy ir Sarah Jessica Parker čia suvaidino Sandersono seseris, kuriomis žmonės per Helovyną persirenginėja net ir iki šių dienų.

Tiesa, daugybė „Hocus Pocus“ žvaigždžių dar ir anksčiau yra pripažinusios, kad tai – viena mylimiausių jų juostų, kuriose yra suvaidinusios.

Winifred – Bette Midler

 

Kai 1993-aisiais pasirodė „Fokus Pokus“, Bette jau buvo didelė žvaigždė. Moteris buvo laimėjusi net keletą „Emmy“ apdovanojimų, o su šia savo role tapo tik dar žinomesnė. 

Vėliau Bette suvaidino galybėje Brodvėjaus spektaklių, parašė kelias knygas, o neseniai pasirodė ir „Netflix“ juostoje „The Politician“. 

REKLAMA
REKLAMA

Bette šiuo metu yra 74 metai.

Sarah – Sarah Jessica Parker

 

Kai ėmė vaidinti „Fokus Pokus“, Sarah jau buvo 28 metai. Anksčiau ji taip pat buvo ganėtinai žinoma, vis dėlto jos karjera pakilo į aukštumas tada, kai ji suvaidino legendiniame seriale „Seksas ir miestas“. 

REKLAMA

Vėliau ji suvaidio galybėje kitų filmų, tarp kurių – ir 2 „Sekso ir miesto“ dalys.

Aktorė ištekėjo už aktoriaus Matthew Brodericko, su kuriuo susilaukė dviejų vaikų. Šiuo metu visi jie gyvena Niujorke.

Mary – Kathy Najimy

 

Kathy vaidino ir po „Fokus Pokus“, net kelis kartus pasirodė Ellen DeGeneres šou, o taip pat suvaidino ir serialiuose. 

Kaip ir Bette, Mary suvaidino daugybėje Brodvėjaus spektaklių, o jos balsas dažnai naudojamas ir animaciniams filmukams įgarsinti. 

Taip pat Kathy dažnai pasisako žmogaus teisių tema.

Tiesa, šiame filme galėjo suvaidinti ir daugiau žinomų aktorių – apie tai kiek anksčiau yra prabilę filmo kūrėjai. 

REKLAMA
REKLAMA

Filmo prodiuseris Kenny Ortega, duodamas interviu, prasitarė, kad berniuko Maxo vaidmenį sukūręs Omri Katz iš tiesų turėjo būti Leonardo DiCaprio.

„Man sakė, kad į studiją atvyks berniukas, kuris visus sužavės, tačiau mes jo negalėsime turėti. Nesupratau, kodėl su manimi taip žaidžiama... Man atsakė, kad jį privalau pamatyti, nes jis – tikras įkvėpimas. Jis yra pavyzdys, kaip turi atrodyti Maxas. Tada pro mūsų duris įžengė jaunasis Leonardo, kurį iškart pamilau kaip aktorių“, – pasakojo Kenny Ortega.

„Jis buvo toks jautrus, bet tuo pačiu ir žaismingas, pasitikintis savimi. Pamenu, tuo metu Leonardo man pasakė, kad jis čia nenori vaidinti, nes svajoja apie kitus du filmus, kuriuose gavo pasiūlymą filmuotis. Gerai, kad buvau įspėtas, kad taip gali nutikti“, – prisiminimais dalijosi prodiuseris.

K. Ortega labai susižavėjo Leonardo asmenybe: „Jis privertė mane padaryti lemtingus sprendimus, atradau naują ūpą ir įkvėpimą. Jaučiausi tarsi pabudęs iš sapno“, – teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų