REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį žiūrovai išvydo trečiąjį tiesiogiai transliuojamą „X faktorius. Žvaigždės“ finalą. Projektas baigėsi netikėta atomazga – mažiausiai žiūrovų balsų surinko Lina Rastokaitė. Ji visam laikui atsisveikino su projektu. 

Sekmadienį žiūrovai išvydo trečiąjį tiesiogiai transliuojamą „X faktorius. Žvaigždės“ finalą. Projektas baigėsi netikėta atomazga – mažiausiai žiūrovų balsų surinko Lina Rastokaitė. Ji visam laikui atsisveikino su projektu. 

REKLAMA

Projekte dalyvaujantis italas, virtuvės šefas Gian Luca Demarco scenoje uždainavo lietuviškai. Vyras nustebino teisėjus ir žiūrovus pasirinkęs M. Mikutavičiaus dainą „Aš tikrai myliu Lietuvą“. Jis buvo pasidabinęs Vyčiu papuoštu džemperiu, o ant scenos jam kompaniją palaikė Lietuvos kariuomenės kariai. Panašu, kad jis tikrai myli Lietuvą, išmokti tokį ilgą tekstą nelengva.

„Kaip gražu, kaip laiku ir kaip vietoje. Tikėjau kiekvienu žodžiu. Taip patriotiškai ir šviesiai. Tokias dainas tau ir linkiu dainuoti“, – pagyrimų negailėjo Justė Arlauskaitė-Jazzu.

REKLAMA
REKLAMA

Marijonas Mikutavičius juokdamasis klausė ar po šio pasirodymo Gian Luca nebijo, kad Italija atims jo pilietybę dėl tokios meilės kitai šaliai. Po šio klausimo Gian Luca juokdamasis sakė, kad jeigu Gitanas Nausėda šiuo metu stebėjo jo pasirodymą, jis mielai priimtų Lietuvos pilieytbę.

REKLAMA

Visai neseniai virtuvės šefas atviravo, kad nė negalėjo įsivaizduoti, kad stovėti prieš projekto teisėjus ir jiems dainuoti bus taip baisu.

„Turėjau labai didelį norą dalyvauti muzikiniame projekte ir pasiryžti šiam iššūkiui. Labai baisu būti ten. Neįsivaizdavau, kad gali būti taip baisu ten dainuoti. Dainuoti priešais savo didvyrius – Marijoną Mikutavičių ir Saulių Urbanavičių-Samą – yra reikalų. Aš labai jaudinausi, negalvojau, kad bus taip sudėtinga. Sudėtinga, bet kartu jutau ir didelį kaifą“, – pasakojo pašnekovas. 

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad Gian Luca bažnyčioje dainuoja jau nuo pat mažų dienų ir muzika jam nėra svetima, tačiau pasirodyti ant didžiosios scenos, anot šefo, yra visai kas kita.

„Aš dainuoju nuo vaikystės, tačiau tai nėra tas pats, kas būti solistu, būti dėmesio centre. Bažnyčioje aš dainuodavau dėl Dievo. Esu tikras, kad jis nesiskundė. O dainuoti prieš teisėjus yra šiek tiek kitaip. Teisėjai yra kaip ir draugai, bet kartu tai ir iššūkis. Man patinka iššūkiai. Tada gyvenimas būna ir įdomus“, – šypteli Gian Luca Demarco.

Virtuvės šefas tikino, kad ir virtuvėje mėgsta užtraukti kokią dainą. Tiesa, tai patinka ne visiems: „Darbe irgi visuomet dainuoju. Turiu 3 darbuotojus, kurie prašė, kad aš atlyginčiau žalą už jų ausų būgnelius. Dažniausiai dainuoju itališkas dainas, tad jie kankinasi su itališkomis dainomis.“

Dalyvavimas projekte jam suteikia ne tik malonumą – kartu Gian Luca įgauna ir daugiau patirties dainavimo sferoje, išmoksta daug naujų dalykų: „Labai noriu likti projekte, kad kuo daugiau išmokčiau. Nežinojau, kad nemoku taisyklingai kvėpuoti ir panašiai. Tai yra žavu, nes aš turiu dar daug ko išmokti. Aišku, kad noriu laimėti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų