REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Matthew McConaughey (nuotr. SCANPIX)

Dabar aktorius Matthew McConaughey maudosi šlovės spinduliuose, tačiau anksčiau „Oskaro“ apdovanojimą pelniusio vyro gyvenime buvo ir kur kas niūresnių dienų, o ypatingai – vaikystėje.

6

Dabar aktorius Matthew McConaughey maudosi šlovės spinduliuose, tačiau anksčiau „Oskaro“ apdovanojimą pelniusio vyro gyvenime buvo ir kur kas niūresnių dienų, o ypatingai – vaikystėje.

REKLAMA

Visai neseniai Matthew viešai prabilo apie tai, kokius išgyvenimus teko patirti dėl netinkamo tėvo elgesio.

Pasirodo, jog žvaigždės tėvas buvo linkęs į smurtą, o kartą jis netgi sulaužė M. McConaughey motinai pirštą.

Aktoriaus tėvas mirė dar 1992-aisiais, sulaukės 62 metų, tačiau net ir po šiai dienai kalbėdamas apie jo ir savo motinos santykius, Matthew įvardija juos kaip itin sunkius ir „nuodingus“. 

Pora skyrėsi ir taikėsi daugybę kartų – net 3 kartus tuokėsi ir 2 kartus oficialiai skyrėsi.

Savo prisiminimais aktorius pasidalijo knygoje „Greenlights“. Negana to, jis čia pasidalijo ir savo motinos viduriniojo piršto fotografija, norėdamas įrodyti, jog tai, ką sako apie aršias motinos ir tėvo kautynes ir lūžusį Kay pirštą, yra tiesa.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad minėtos peštynės kilo dėl to, jog aktoriaus tėvas prie vakarienės stalo paparašė bulvių. „Tik tiek ir užteko. BUM! Tėtis apvertė stalą ant grindų ir ėmė sekti mamą“, – rašė M. McConaughey.

REKLAMA

Visa tai aktorius stebėjo su savo įbroliu Patricku, kurie prie panašaus tėvų elgesio jau buvo pratę – abu jie stebėjo, kaip mama bėga prie telefono ir bando paskambinti į policiją.

Netrukus ji Matthew tėvui trenkė su telefono rageliu į veidą ir jie ėmė kautis. Kay sučiupo peilį, o krauju permikęs tėvas grasino jai trenkti su stikliniu „Heinz“ pomidorų padažu.

Neįtikėtina, tačiau aktoriaus teigimu, jau po kelių sekundžių jie liovėsi kautis, griuvo ant žemės ir ketino pasimylėti. „Taip mano tėvai bendravo. Tai priežastis, kodėl jie 3 kartus tuokėsi ir 2 kartus skyrėsi. Dėl to jis net 4 kartus buvo sulaužęs mano motinos vidurinį pirštą. Taip mano tėvai vienas kitą mylėjo“, – rašė žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, motina, pasirodo, nebuvo vienintelė tėvo auka – jis ne kartą buvo užpuolęs ir Matthew. O jo įbroliui netgi yra pasakęs, kad jos nekenčia. Sunku patikėti, tačiau dėl to, kad keikėsi, kartą tėvas išplovė jo burną su muilu. 

Tai – ne vienintelės į viešumą iškilusios asmeninio aktoriaus gyvenimo detalės. Neseniai apie jį ir jo higieną bei bučiavimosi sugebėjimus prabilo ir dviejuose filmuose su Matthew kartu suvaidinusi aktorė Kate Hudson.

Neseniai Gwyneth Paltrow tinklalaidėje „Goop“, Kate prabilo apie blogiausiai besibučiuojančius aktorius, su kuriais jai yra tekę dirbti. „Man atrodo, kad aš nė nedirbau su geriausiai besibučiuojančiais. Manau, kad man galėjo kliūti ir geresni“, – atviravo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bučiuotis su Matthew aktorei teko net ne vienąkart, tiesa, visais kartais atrodydavo, kad kažkas – ne taip. „Kiekvieną kartą, kai bučiujuosi su McConaughey, visuomet kažkas vyksta – tai vėjas, tai snarglys… Pavyzdžiui, kai bučiavau jį juostoje „Fool’s Gold“, mes buvome vandenyne, lėktuvas buvo ką tik sužudęs. Jis per visą veidą turėjo snarglį“, – pripažino ji.

Tiesa, tai – jau ne pirmas kartas, kada aktorė sukritikuoja Holivudo gražuoliuką, nepaisant to, jog šiaip jau jie vienas kitą yra vadinę draugais. 

Vis dėlto Matthew neretai Holivude yra vadinamas keistuoliu. Tai įrodyti galima net ir mažiausiomis smulkmenomis. Pavyzdžiui, aktorius jau ne vieną dešimtmetį nenaudoja dezodoranto, ir tikina, kad jam tai yra priimtina.

REKLAMA

„Visos moterys mano gyvenime, įskaitant mano mamą, yra sakiusios, kad, visų pirma, mano natūralus kūno kvapas yra kaip tikro vyro, o visų antra, jis primena mane“, – yra sakęs aktorius.

Tačiau nors aktoriaus mamai faktas, kad jis nenaudoja dezodoranto, sunkumų ir nekėlė, visai kitokios nuomonės buvo K. Hudson. Kai jiedu filmavosi juostoje „Fool’s Gold“, Matthew didžiąją laiko dalį nevilkėjo marškinėlių. Galiausiai neapsikentusi jo natūralaus kvapo, Kate jam davė pastabą. Negana to, kad aktorius išties jį panaudotų, aktorė pati jam atnešdavo kuo įmanoma natūralesnį.

Tiesa, ir pati aktorė sugebėdavo suerzinti Matthew, mat būdavo itin nepunktuali. Kaip vėliau yra sakiusi K. Hudson, chemija tarp jų filmuose yra tokia puiki todėl, kad realiame gyvenime ji yra itin panaši. Anot jos, jiedu – tarsi vedusi pora.

„Mes akivaizdžiai suprantame, kada nebegalime vienas kito pakęsti. Galiu pribėgti, griebti jį ir pasakyti, kad labai myliu, o tada – kad jis varo mane iš proto“, –  sakė K. Hudson. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų