REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Sotera Šveikauskaitė su dukrele Arete (Galart photography nuotr.)

Metų mamos titulą pelniusi tinklaraštininkė Sotera Šveikauskaitė ne tik rašo naudingomis temomis, bet ir ryžosi sukurti kosmetikos liniją mažiesiems.

11

Metų mamos titulą pelniusi tinklaraštininkė Sotera Šveikauskaitė ne tik rašo naudingomis temomis, bet ir ryžosi sukurti kosmetikos liniją mažiesiems.

REKLAMA

Moteris džiaugėsi, kad jos svajonė pagaliau išsipildė.

„Atėjo ta ypatingoji diena, kai galiu garsiai pasidžiaugti su jumis dėl „Babyblog“ ir „Manilla“ bendros vaikų kosmetikos linijos. Aš šiuo projektu labai tikėjau ir kūriau ją pirmiausia savo ir jūsų vaikams. Man buvo svarbu ne tik nepriekaištinga sudėtis, bet, kad produktas būtų geras, kokybiškas ir atliekantis maksimaliai savo funkcijas. Labai džiaugiuosi savo įgyta patirtimi, beveik 5-eri tinklaraščio rašymo metai man davė daug patirties, daug produktų galėjau išbandyti, todėl dabar labai tiksliai žinojau, kokie turėtų būti manieji. 

Štai ir svajonės išsipildė, galiu teigti, kad nepriekaištingi produktai jau pasiekė lentynas. Pirmas produktas, kurio labai norėjau, kurį įkvėpė sukurti mano dukra, buvo plaukų kaukė. Nesu atradusi saugios sudėties ir tikrai gero produkto mažiems vaikams, ilgoms, nepaklusnioms kasoms. Bet pagaliau turime.“, – socialiniuose tinkluose džiaugėsi Sotera. 

REKLAMA
REKLAMA

Sotera pasakojo, kad šią idėją gvildeno labai seniai: „Kadangi bendradarbiavau su prekiniais ženklais, turėjau galimybę išbandyti įvairiausias priemones. Visuomet svajojau turėti savo kolaboraciją su labai geru prekiniu ženklu. Noriu sukurti pačius geriausius produktus vaikams.“ „Dabar laukiuosi ir turiu mažametę dukrą, labai džiaugiuosi, kad vaikams galiu sukurti tai, kas geriausia ir nebaisu naudoti. Šis projektas yra labai didelis man, kaip tinklaraštininkei“, – džiaugėsi moteris.

Įkvėpta dukros, Sotera ėmė rašyti tinklaraštį: „Ji mano mūza, ji skatina visas idėjas, mano projektus, mane motyvuoja. Būtent dėl jos ėmiau kurti, nes ji turi ilgus, banguotus plaukus, kurie linkę sausėti ir veltis. Būdavo labai sudėtinga jai šukuoti plaukus, ji to labai nemėgdavo. Ieškojau priemonių, kurios palengvintų šukavimą ir plaukų priežiūrą. Sukūriau kaukę net pačioms mažiausioms mergaitėms, kurios galės džiaugtis švelniais plaukai, o produktą taip pat galės naudoti ir mamos.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų