REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
2
„Įrodytas nekaltumas“ (nuotr. Organizatorių)

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiandien siūlo pramogauti kartu su smagiais filmais visai šeimai, jausmingomis meilės istorijomis ar fantastiniais trileriais kiekvienas ras ką žiūrėti.

2

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiandien siūlo pramogauti kartu su smagiais filmais visai šeimai, jausmingomis meilės istorijomis ar fantastiniais trileriais kiekvienas ras ką žiūrėti.

REKLAMA

19.30 val. per TV3 nuotaikingas filmas visai šeimai „Ledynmetis“. Prieš dvidešimt tūkstančių metų įstabiame, neįtikėtiname pasaulyje gauruotas aštraus proto mamutas, neišauklėtas, nieko negerbiantis žinduolis tinginys bei vadovauti mėgstantis tigras intrigantas imasi trise rimto uždavinio – žmonių šeimai grąžinti pasimetusį kūdikį. Tačiau mamutas ir tinginys nežino, kad tigras veda juos į spąstus – vienas iš jų gali žūti… Ir štai pasirodo ketvirtas priešistorinis gyvūnas, vardu Skratas. Nesutaikoma ketveriukė pradeda veikti kartu. Jų laukia nepaprasti priešistoriniai nuotykiai!  

Per TV8 21 val. smagi melodrama „Graži moteris“. Edvardas Liuisas (akt. Richard Gere) – niujorkietis, pasiklydęs Los Andžele. Prie gatvėje sustojusio prabangaus automobilio prieina prostitutė (akt. Julia Roberts), pamaniusi, kad pasiturintis vyrukas nori pasilinksminti. Tačiau šis paklausė kelio, o mergina pažadėjo jį palydėti iki viešbučio už... penkis dolerius. Taip Edvardas Liuisas susipažino su Vivjena Vord. Turtingam verslininkui reikia gražios palydovės, ir Edvardas, susižavėjęs Vivjena, pasiūlo jai labai pelningą sandorį – ji gyvena su juo šešias dienas ir už tai gauna tris tūkstančius dolerių. Edvardo Liuiso ir Vivjenos Vord meilės istorija prasideda.  

REKLAMA
REKLAMA

TV6 22 val. fantastinis trileris „Paskutinis raganų medžiotojas“. Prieš aštuonis šimtus metų Raganų Karalienė ant viso pasaulio norėjo užleisti juodąjį marą ir pražudė Kolderio (akt. Vinas Dieselis) šeimą. Kolderis, keršydamas už artimuosius, nugalėjo ją, bet ši prieš mirtį dar spėjo užkerėti Kolderį – pasmerkė jį nemirtingumui. Per daugybę metų vyras suprato, kad nėra nykesnio jausmo už vienišumą, kai laikui bėgant miršta visi susirasti draugai, o tu turi ir toliau gyventi vienas. Šiuolaikiniame pasaulyje Kolderis tęsia kovą su raganomis, įkalina arba skiria bausmes prasižengusioms. Jis dirba slaptai organizacijai ir yra vadinamas raganų medžiotoju, vieninteliu tokiu moderniame pasaulyje. Tirdamas vieną nusikaltimą, Kolderis aptinka juodosios magijos pėdsakų, nematytų nuo Raganų Karalienės laikų. Pasirodo, ji gyva ir Kolderis gali vienintelis ją nugalėti. Amžiną gyvenimą gavęs kovotojas ruošiasi didžiausiam savo gyvenimo iššūkiui. Ši ragana turi tokių ginklų, apie kuriuos sunku net pagalvoti. Ji žaidžia žmogaus prisiminimais, jausmais ir jautriausiais dalykais.

REKLAMA

Go3 siūlo žiūrėti filmą „Paskutinis juodaodis San Franciske“. Jimmis gyvena San Franciske ir labai nori susigrąžinti elegantišką Viktorijos laikų dvarą, kurį, pasak šeimos legendos, kadaise pastatė jo senelis. Dabar dvare gyvena pagyvenusi pora, o kai jų nėra namuose, Jimmis apsilanko dvare ir dažo langus, langų rėmus, laisto gėles...

O tuos, kurie nori ilgiau pavakaroti penktadienio vakarą, TV3 Play  01.30  val. kviečia žiūrėti serialą  „Įrodytas nekaltumas“. Medlin Skot (Madeline Scott) – jauna, bebaimė, teisinei įmonei vadovaujanti, advokatė. Paauglystėje ji dešimt metų praleido kalėjime, nes buvo neteisingai nuteista žmogžudystės byloje. Dabar kartu su savo partneriu, advokatu, kuris patikėjo Medlin ir įrodė jos nekaltumą, mergina padeda likimo nuskriaustiems – neteisingai apkaltintiems nuteistiesiems.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų