REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Marijonas Mikutavičius (nuotr. Organizatorių)

Jau šį šeštadienį startuoja naujas „galvOK“ laidos sezonas per TV3 televiziją. Prie laidos vedėjo vairo stojo žinomas aktorius Andrius Žiurauskas, o komandų kapitonais tapo publikos numylėtiniai – Mantas Katleris ir Marijonas Mikutavičius.

16

Jau šį šeštadienį startuoja naujas „galvOK“ laidos sezonas per TV3 televiziją. Prie laidos vedėjo vairo stojo žinomas aktorius Andrius Žiurauskas, o komandų kapitonais tapo publikos numylėtiniai – Mantas Katleris ir Marijonas Mikutavičius.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt M. Mikutavičius pasakojo, koks nutikimas šiame šou jį labiausiai išmušė iš vėžių.

Pašnekovas pasakojo, jog naujame laidos sezone bus dar įdomiau: „Man ši laida yra labai smagi. Dabar ji filmuojama ir su žiūrovais, todėl pasidarė dar linksmesnė. Pirmajame sezone žiūrovai laidą stebėjo namuose, o dabar gali stebėti ir filmavimo aikštelėje. Pramogų verslas yra toks, kad jam reikia žmonių. Be žmonių jis tuščias ir nepilnavertis. Dabar laidos bus dar gyvesnės ir linksmesnės, užverda ir kova, ir azartas.“

Didesnių pasikeitimų čia nebus: „Laidos principas lieka tas pats. Tai yra juokaujantis Mantas Katleris ir šiek tiek užsiparinęs Marijus Mikutavičius.“

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ką labiausiai įsimena iš praėjusio laidos „galvOK“ sezono, šis atviravo, kad kartą jautė didelę įtampą tarp dalyvių.

REKLAMA

„Praėjusiame sezone buvo tokia laida, kuri mane išmušė iš vėžių. Pas Mantą poroje buvo vienas žmogus  – moteris, o pas mane  – vyras. Mes nežinojome, kad tarp tų dalyvių buvo perbėgusi juoda katė. Laidos metu paaiškėjo, kad jie mažų mažiausiai vienas kito nekenčia. Vienas ant kito pradėjo rėkti, priekaištavo. Mes su Mantu ir filmavimo komanda buvome šoke ir pašiurpę. Bet tai buvo tik vienas toks atvejis“, – pasakojo pašnekovas.

Anot M. Mikutavičiaus, ši laida puikiai suderina protą bei pramogas: „Manau, kad žiūrovas būna smalsus. Ši laida suderina pramogą, ir šiek tiek yra ir pažintinė. Vargu, ar mes galime pretenduoti į tokias laidas, kuriose dalyvauja protų mūšių elitas. Tokiose laidose yra žmonės, kurie paskyrę savo gyvenimą galvosūkiams. Mes deriname lengvą pramogą su netikėtumo elementu. Ši laida nėra ta, kuri reikalauja, kad žmonės žinotų sausus faktus. Viską galima logiškai išgalvoti. Visada atsiranda klausimas, į kurį žiūrovas žino atsakymą, o mes – ne. Atsiranda puiki galimybė žiūrovui pasirodyti, kad jis yra protingesnis už mus, kurie stovi televizijos studijoje.“

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad žaidimo „galvOK“, išskirtinumas – įdomūs, keisti, smagūs, juokingi klausimai, paremti mokslu, ir dar smagesni, visiškai netikėti atsakymai, kuriuos reikia išmąstyti, pasitelkus savo išmonę, fantaziją ir patirtį.

Kiekvienoje „galvOK“ laidoje dalyvauja po dvi komandas, kurios tarpusavyje varžosi ieškodamos atsakymų į žaidimo vedėjo užduotus klausimus. Kiekvieną komandą sudaro kapitonas, jo kviestinis svečias (aktorius, muzikantas ar kitas žinomas asmuo) ir palaikymo komanda, kuri gali padėti savo kapitonui laimėti dvikovą. Žaidimo azartą dar labiau kursto piniginis prizas – komandos už teisingus atsakymus gauna taškus, kurie konvertuojami į eurus, taigi, laimėjusi komanda gaus piniginį prizą.

„galvOK“:

- šeštadieniais 19.30 per TV3 televiziją ir portale tv3.lt

- darbo dienomis 9.00 val. per „Power Hit Radio“

- darbo dienomis 16.30 val. portale tv3.lt

„galvOK“ – geros emocijos garantuotos ir žaidžiantiems, ir stebintiems žaidimą!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų