REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Halle Berry (nuotr. SCANPIX)

Tikriausiai sunku būtų rasti žmogų, kuris negalvotų, jog Holivudo žvaigždės maudosi didžiuliuose turtuose. Vis dėlto panašu, kad tarp visų garsenybių yra ir itin praktiškų žmonių.

5

Tikriausiai sunku būtų rasti žmogų, kuris negalvotų, jog Holivudo žvaigždės maudosi didžiuliuose turtuose. Vis dėlto panašu, kad tarp visų garsenybių yra ir itin praktiškų žmonių.

REKLAMA

Visai neseniai aktorė Halle Berry nustebino savo gerbėjus pareikšdama apie netikėtą būdą sutaupyti.

Pasirodo, kad skyrybų su vyru Olivier Martinezu byloje ji nebeketina samdyti advokato ir save atstovaus pati.

H. Berry ir O. Martinezas skirtis nusprendė praėjus trims metams nuo vestuvių, 2016-aisiais. Ir nors jų skyrybų byla paskutinį tašką pasiekė tų metų gruodžio mėnesį, jie vis dar susitinka teisme.

Dėl šios priežasties aktorė nusprendė advokato nesamdyti dėl to, jog galėtų sutaupyti. O štai jos buvusį mylimąjį atstovaus žinoma žvaigždžių skyrybų advokatė Laura Wasser. 

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad pora nuolat teisme susitinka dėl savo sūnaus, šiuo metu 6-mečio Maceo, globos. 

Primename, kad Halle ir Olivieris susituokė 2013 metais, po to kai susipažino filme „Dark Tode“. Praėjus 3 mėnesiams po tuoktuvių, jiedu susilaukė sūnaus Maceo.

REKLAMA

Pranešdami gerbėjams apie skyrybas, abu aktoriai neslėpė, kad tai padaryti buvo nelengva. „Mes ir toliau vienas kitam jaučiame meilę ir pagarbą, o taip pat stengiamės koncentruotis į tai, kas geriausia mūsų sūnui“, – tada rašė jie.

„Vienas kitam nelinkime nieko kito, tik laimės gyvenime, ir tikimės jūsų pagarbos ir privatumo šiuo sunkiui gyvenimo periodu“, – pridėjo pora.

Tai – jau trečioji nepavykusi aktorės santuoka. 1993-1997 metais ji buvo ištekėjusi už Davido Justice, o 2001-2005-aisiais savo širdį patikėjo Ericui Benetui. Taip pat ji augina 12-metę Nahlą nuo buvusio vaikino Gabrielio Aubry.

REKLAMA
REKLAMA

Šių metų balandį žinoma aktorė pripažino, kad nepaisant to, jog visuomet buvo orientuota į santykius, pastaruoju metu džiaugiasi būdama viena. Tokiu būdu ji teigia galinti daugiau laiko praleisti su šeima, tad netgi galvoja susitikinėjimo atsisakyti išvis.

„Būdama su savo vaikais daug išmokau. Jie šiuo metu man yra geriausia kompanija, o kai išsiskyriau su Maceo tėčiu, šiuos tris metus praleidau viena. Nusprendžiau, kad noriu palaukti. Esu labai orientuota į santykius, visuomet noriu su kažkuo būti. Tačiau dabar noriu judėti lėtai, praleisti laiko ir su savimi“, – sakė H. Berry.

Vis dėlto praėjusį mėnesį aktorė pati gerbėjams užminė mįslę, mat pasidalijo nuotrauka, kurioje pašonėje buvo matyti ir paslaptingas vyras. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų