REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Liepa Norkevičienė (tv3.lt fotomontažas)

Kovo 23-ioji – ypatinga diena dainininkei Liepai Norkevičienei. Šiandien žinoma atlikėja švenčia 30 metų jubiliejų. Pasakodama apie praėjusius metus bei ateities planus, ji tikino, kad dabar viskas susidėliojo į vietas – ji sėkmingai skinasi kelią politikos moksluose.

22

Kovo 23-ioji – ypatinga diena dainininkei Liepai Norkevičienei. Šiandien žinoma atlikėja švenčia 30 metų jubiliejų. Pasakodama apie praėjusius metus bei ateities planus, ji tikino, kad dabar viskas susidėliojo į vietas – ji sėkmingai skinasi kelią politikos moksluose.

REKLAMA

Nepaisant to, kad gimtadienio planus sujaukė šalyje įsigaliojęs karantinas, ji teigė, kad svarbiausia – sveikata. Naujienų portalui tv3.lt Liepa papasakojo apie gimimo dieną, praėjusius metus bei ateities planus.

Vietoje restorano – jaukus pasisėdėjimas su mylimuoju

Liepa pasakojo, kad per jubiliejų norėjo susitikti su seniai matytais bičiuliais, tačiau visus šiuos planus teko atšaukti dėl koronaviruso bei šalyje paskelbto karantino: „Negalime niekur eiti, todėl aš ir neplanuoju kažkur vykti iš namų. Gimimo dieną sutiksiu su vyru. Prieš paskelbiant karantiną, norėjau ir galvojau, kad švęsiu su draugais restorane, norėjau pasidaryti didelę šventę. Tačiau pasaulyje yra dabar tokia situacija, todėl mažiausia problema, kad negaliu atšvęst gimtadienio. Dabar pagrindinis dalykas – būti sveikiems.“

Kalbėdama apie jubiliejų, Liepa tikino, kad 30 metų jos nė kiek nebaugina, o net priešingai – pradėjo džiaugtis kiekviena gyvenimo diena.

REKLAMA
REKLAMA

„Pagal savo savijautą tikrai nepasakyčiau, kad jausčiausi pasenusi. Kuomet man buvo 20 metų, galvojau, kad 30  yra labai daug. Bet kuo toliau, tuo labiau taip neatrodo. Yra labai geras posakis, kad po 30 žmogus pradeda gyventi. Taip pat ir aš. Pradedu jausti, kad gyvenimas labai gerai dėliojasi į savo vietas. Aš kaip ir džiaugiuosi, kad artėja tas 30-metis. Labai smagu – reikia džiaugtis, kad gali sutikti dar  vieną gimtadienį, nes yra tokių situacijų, kuomet žmonės net ir tiek nesulaukia. Pradėjau vertinti kiekvieną dieną“, – šypteli atlikėja.

REKLAMA

Ateitis skirta mokslams

Liepa neslėpė, kad pastarieji metai jai buvo itin sėkmingi. Ji ne tik save atrado politikos moksluose, tačiau džiaugėsi, kad gyvenimas susidėliojo į savo vėžes: „Teisingai susidėliojau prioritetus, todėl viskas sklandžiai pavyksta. Labai džiaugiuosi savo universitetu bei mokslais. Galiu džiaugtis, kad buvo turiningi ir sėkmingi metai. Džiaugiuosi, kad gyvenimas stojo į savo vėžes, nes anksčiau buvo labai daug blaškymosi.“

Liepa planuoja pabaigti Mykolo Romerio universitete studijuojamas politikos studijas, o vėliau ketina mokslus tęsti siekdama įgauti magistro laipsnį: „Planuoju po baigimo ir toliau puoselėti akademinę pusę. Noriu stoti į magistrantūrą. Tiesa, tikiuosi, kad sėkmingai seksis vesti ir laidą, kuria labai džiaugiuosi – man ji yra labai įdomi. Supratau, kad labai daug į ateitį nereikia planuoti, nes gali atsitikti bet kas.“

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausias noras ir nauji potyriai

Paklausta, ko sau palinkėtų gimimo dienos proga, žinoma moteris teigė, kad svarbiausia – sveikata: „Dabar visiems svarbiausia, kad būtų sveiki artimieji. Toks būtų ir mano didžiausias noras. Labai noriu, kad būtų sveiki ne tik artimieji, bet ir visi kiti žmonės. Šiuo metu viskas sukasi aplink koronavirusą ir karantiną, todėl labai svarbu jo laikytis, saugoti savo sveikatą. Sveikata – būtų didžiausia mano gimimo dienos dovana. Labai tikiuosi, kad visą šį laikotarpį praeisime be pasekmių. Labai išgyvenu dėl visų žmonių.“

Tiesa, nepaisant to, kad šalyje – karantinas ir nevyksta jokie renginiai, uždarytos mokymosi ir laisvalaikio praleidimo įstaigos, Liepa teigė, kad poilsiui laiko randa mažai.

„Atrodo, kad karantino metu turėtų atsirasti daugiau laiko sau ir poilsiui, bet vis atsiranda darbų. Man vyksta paskaitos nuotoliniu būdu – turiu daryti užduotis, veiklos tikrai yra. Su vyru pradėjome sportuoti namuose, ko aš niekada nedarydavau. Pasidarėme improvizuotą sporto salę. Pradėjau gaminti valgyti, ko dažniausiai nedarydavau, atsirado smagių dalykų. Aišku, norėtųsi eiti į miestą ir daryti darbus, bet esame sąmoningi, todėl niekur neiname. Nieko blogo nematau, kad dabar pabūsime namuose ir niekur neisime“, – kalbėjo Liepa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų