Tobulas viščiuko „Tabaka“ receptas: mėgausitės kiekviena sekunde

 „Viking the chef“ šefas Vylius Blauzdavičius apsilankė Rokiškio rajone esančiame Ilzenbergo dvare ir jo biodinaminiame ūkyje.

Čia BBQ meistras gavo ekologiškų produktų iš kurių nutarė pasigaminti dvare užaugintą viščiuką tabaka. Tai tradicinis gruziniškas keptuvėje keptos vištienos patiekalas, paplitęs visame Kaukaze ir Rytų Europoje.

(17 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms

Kaip garnyrą laidos „Ūkio šefas“ vedėjas siūo rinktis plonai pjaustytas bulves su kietuoju sūriu ir grietinėlės padažu.

„Šį receptą laisvai galite išsikepti bet kur: kepsninėje, orkaitėje, kur tiktai norėsite“, – teigė kulinaras.

Šiam receptui reikės:

Grietinėlės Prieskonių Sūrio Bulvių Druskos Ghe sviesto Juodojo sezamo sėklų

Visą laidą žiūrėkite:

 


Rašyti komentarą...
šefas
2019-06-23 21:33:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
a cia tas tabaka visciukas su barzda?
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų