Čia BBQ meistras gavo ekologiškų produktų iš kurių nutarė pasigaminti dvare užaugintą viščiuką tabaka. Tai tradicinis gruziniškas keptuvėje keptos vištienos patiekalas, paplitęs visame Kaukaze ir Rytų Europoje.
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
(17 nuotr.) Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Viščiuko „Tabaka“ receptas tobuloms Joninėms
Kaip garnyrą laidos „Ūkio šefas“ vedėjas siūo rinktis plonai pjaustytas bulves su kietuoju sūriu ir grietinėlės padažu.
„Šį receptą laisvai galite išsikepti bet kur: kepsninėje, orkaitėje, kur tiktai norėsite“, – teigė kulinaras.
Šiam receptui reikės:
Grietinėlės Prieskonių Sūrio Bulvių Druskos Ghe sviesto Juodojo sezamo sėklų
Visą laidą žiūrėkite:
REKLAMA