REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žymioji Lietuvos būrėja ir atstrologė Vaiva Budraitytė svečiavosi laidoje „Pasaulis pagal moteris“. Žinoma moteris atskleidė, kad artėjantys metai bus tikrai geresni moterims nei vyrams, tačiau tikrai ne kiekvieno Zodiako ženklo atstovės galės 2021-aisiais džiaugtis visokeriopa sėkme. Tad kas kitais metais laukia kiekvieno Zodiako ženklo moterų?

Žymioji Lietuvos būrėja ir atstrologė Vaiva Budraitytė svečiavosi laidoje „Pasaulis pagal moteris“. Žinoma moteris atskleidė, kad artėjantys metai bus tikrai geresni moterims nei vyrams, tačiau tikrai ne kiekvieno Zodiako ženklo atstovės galės 2021-aisiais džiaugtis visokeriopa sėkme. Tad kas kitais metais laukia kiekvieno Zodiako ženklo moterų?

REKLAMA

Avinas

„Tikrai mokėsite elgtis disciplinuotai, tačiau tai laisvės nevaržys. Jausitės pakylėtai“, – tikino V. Budraitytė.

Jautis

„Jiems yra nevienareikšmiai metai. Visus metus bus tai karšta, tai šalta, bet visos mes, Ievos dukterys, veršimės, būtent Jaučio ženklo, į laisvę ir teks pralaužti ir sienas, ir užkardas. Bet kadangi Jaučio ženklo moterys yra ypač darbščios, jos nugalės. Šiuo atveju ne grožis, o darbštumas nugalės“, – pasakojo V. Budraitytė.

Dvyniai

„Na, iš tikrųjų Dvyniams po ilgo nesėkmingo periodo dabar prasideda geras laikas ir tikrai atsigaus Dvyniai. Iš naujo susipažins, kas yra atsakomybė, pareiga ir išmoks save disciplinuoti. Tokiu būdu susitvarkys visos problemos“, – aiškino V. Budraitytė.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

„Kažkokia prasme pajus didelę laisvę ir naujas galimybes. Tai po buvusių apribojimų – visiškai naujų galimybių metas. Taigi pradėkite, ką norite“, – drąsino V. Budraitytė.

REKLAMA

Liūtas

„Liūtės turėtų būti atsargesnės šiais metais. Turiu galvoje 2021-ais metais. Liūtai 2021-ais metais turėtų būti atsargesni, nes po eilės sėkmingų metų prasideda tam tikri ribojimai ir galite sulaukti sunkesnių išbandymų. Bet kadangi esate labai subalansuotos asmenybės, išmoksite lankstumo ir tikrai apeisite visas kliūtis“, – įspėjo V. Budraitytė.

Mergelė

„Mergelėms šiais metais bus gerai todėl, kad jos išmoks galų gale svajoti, savo tokį preciziškumą, pragmatiškumą sumažinti ir tokiu būdu išpildys slapčiausias savo svajones“, – teigė V. Budraitytė.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

„Svarstyklėms baigiasi didieji apribojimai, kurie tęsėsi trejus metus. Buvo tokie apribojimai, o kažkur nuo sausio vidurio pajusite, kad vis lengviau ir lengviau. Tikrai vieni didžiausių gyvenimo sunkumų liko už nugaros. Tikrai Svarstyklės gali žiūrėti į ateitį su šypsena“, – nudžiugino V. Budraitytė.

Skorpionas

„Nebus geri metai, bet kadangi Skorpionės iš prigimties yra labai žavios... Na, vat būtent Skorpionės šiais metais turės išmokti paklusnumo, prisiderinti prie aplinkybių, subordinacijos laikytis ir tada tokiu būdu lengvai apiplauks tuos aštresnius likimo kampus“, – įspėjo V. Budraitytė.

Šaulys

„Šaulės galės daryti didesnę įtaką savo gyvenimui, ką jos labai mėgsta. Tikrai 2021-ais metais pasijus sėkmingesnės, nors emocinis fonas bus vidutiniškas. Bet kadangi Šaulės turi labai daug ambicijų, tai joms jeigu darbe gerai, tai gerai ir gyvenime“, – aiškino V. Budraitytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

„Ožiaragiai atsigaus, mėgausis turiningesniu gyvenimu, turtingesniu gyvenimu, bet tik pavasarį jiems baigsis apribojimai. Tada Ožiaragis pradės skirti daugiau spalvų – ne tik juodą, baltą, kaip visos Ožiaragės, bet kažkaip įsilies daugiau tų atspalvių kosminių“, – teigė V. Budraitytė.

Vandenis

„Visi metai bus su dideliu permainų kvapu, teks elgtis pagal reglamentą. Protas bus labai kūrybingas, bet gali sutikti labai daug tokių smulkių kliūčių, kurios erzins. Nes Vandeniai yra darboholikai ir labai socialūs, todėl bet koks socialinis aprobojimas jiems duoda labai sudėtingą pojūtį, netgi kančios pojūtį. Todėl Vandeniams reiktų mažiau dirbti ir daugiau džiaugtis gyvenimu“, – patarė V. Budraitytė.

REKLAMA

Žuvys

„Žuvims – labai gera naujiena, nes mūsų meniškoms ir jautrioms Žuvims tęsis labai palankus laikas. Žuvims bus labai aktualūs meilės reikalai ir jos tikrai sulauks to, ko nori, ir pasieks tai, ko geidžia“, – tikino V. Budraitytė.

Visą pokalbį su V. Budraityte žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje, arba čia:

Laidą „Pasaulis pagal moteris“ žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 10 val. per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Pasaulis pagal moteris“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų