REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po išpuolių Briuselyje operatoriai siūlo nemokamus skambučius ir SMS į Belgiją.

Po išpuolių Briuselyje operatoriai siūlo nemokamus skambučius ir SMS į Belgiją.

REKLAMA

„Teo“ korporatyvinių reikalų padalinys informuoja, kad mobiliojo ir fiksuoto mobiliojo ir fiksuotojo ryšio skambučiai bei SMS iš „Omnitel“ ir „Teo“ tinklų į Belgiją ir iš Belgijos į Lietuvą nuo šiandien 10 val. ryto iki kovo 24 d. 10 val. ryto yra neapmokestinami.

REKLAMA
REKLAMA

„Bitės Lietuvos“ korporatyvinių reikalų ir ryšių su visuomene vadovė Žana Jakevičienė BNS informavo, kad įmonė antradienį savo klientams siūlo nemokamus skambučius ir SMS iš Belgijos į Lietuvą.

REKLAMA

„Tele2“ korporacinės komunikacijos direktorius Andrius Baranauskas BNS informavo, kad įmonė kompensuos skambučius ir SMS Belgijoje esantiems ir į Lietuvą skambinantiems klientams, taip pat skambučius ir SMS iš Lietuvos į Belgiją. Pasak jo, kompensacijos galioja nuo antradienio 10 val. iki kovo 25 d. (penktadienio).

Briuselio viešojo transporto operatorės atstovas spaudai Guy Sablonas pranešė, kad per antradienį įvykusį sprogimą Belgijos sostinės metropoliteno stotyje 15 žmonių žuvo, o dar 55 buvo sužeisti.

REKLAMA
REKLAMA

Belgija antradienį sustabdė susisiekimą metropolitenu, traukiniais, tramvajais ir autobusais sostinėje Briuselyje.

„Sustabdyti autobusai, tramvajai ir metropolitenas“, – nurodė Briuselio viešojo transporto operatorė STIB savo „Twitter“ žinutėje.

Tuo tarpu Briuselio prokuratūra atskirai pranešė, kad taip pat uždaromos didžiosios geležinkelio stotys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų