• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rinktis nepriklausomą elektros tiekėją labiausiai verslo įmones skatina galimybė sutaupyti. Dauguma tikisi 10-30 proc. skirtumo, tačiau kai kuriuos motyvuotų ir 3 ct skirtumas, jei būtų galimybė perduoti visus biurokratinius formalumus nepriklausomo tiekėjo atsakomybei ir sutaupyti laiko, rodo atliktas tyrimas.

REKLAMA
REKLAMA

Remiantis tyrimo duomenimis, įmonių vadovus motyvuotų nepriklausomų tiekėjų pagalba, tvarkantis visus reikalingus dokumentus. Tai apima ir naujų sutarčių sudarymo greitumą, paprastumą ir dokumentų dabartiniam tiekėjui užpildymą bei pateikimą klientų vardu.

REKLAMA

Dauguma apklaustųjų taip pat išskyrė, kad nepriklausomo tiekėjo patikimumas yra būtina sąlyga, renkantis nepriklausomą elektros tiekėją.

Giluminio interviu metu respondentai nurodė, kad pati-kimumas reiškia patirtį rinkoje, užimamą rinkos dalį, pelną, dabartinių klientų atsiliepimus.

Tyrimą apie nepriklausomų tiekėjų pasirinkimo procesą „Elektrum Lietuva” užsakymu atliko rinkos tyrimų bendrovė „GfK Custom Research Baltic“ šių metų gegužės mėn. Kokybinis tyrimas buvo atliktas giluminio interviu būdu, apklausiant verslo įmonių savininkus bei vadovus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų