• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prekybos tinklas IKI pranešė nestabdantis aktyvios plėtros ir toliau investuojantis Lietuvoje: nuo vasario 10 d. Vilniuje, Šeškinės g. 22, pradeda veikti pirmasis šiais metais naujas IKI prekybos centras.

REKLAMA
REKLAMA

Iš viso per metus planuojama atidaryti 11 naujų IKI prekybos centrų, dar 4 parduotuves rekonstruoti, teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA

Į naująjį prekybos centrą investuota 2,2 mln. Lt, sukurtos 37 naujos darbo vietos. Naujame IKI prekybos centre be įprastų kasų yra ir penkios savitarnos kasos „IKI bitutė” – jų skaičius visame tinkle jau padidėjo iki šimto.

Atidarius šį prekybos centrą, UAB „Palink” Lietuvoje iš viso turi 216 IKI, IKIUKAS ir CENTO parduotuvių. Praėjusiais metais UAB “Palink” visoje Lietuvoje atidarė 16 naujų prekybos centrų, uždarytos buvo tik dvi CENTO parduotuvės. Taip pat pernai veiklą pradėjo dvi kepyklos ir centrinis kulinarijos cechas, gaminantis kulinarijos produkciją visiems IKI prekybos centrams Lietuvoje bei Latvijoje. Investicijos į plėtrą praėjusiais metais siekė 90 milijonų litų, buvo sukurtos 564 naujos darbo vietos, teigiama pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų