REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rytų skirstomųjų tinklų (RST) Vilniaus regiono elektros energijos tiekimo padaliniui pradėjo vadovauti aukštąsias tarptautinio verslo vadybos ir administravimo studijas baigusi ir daugiau kaip dešimtmetį klientų aptarnavimo ir finansinių paslaugų pardavimų valdymo srityje dirbusi Deimantė Bareikienė.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak RST generalinio direktoriaus Arvydo Tarasevičiaus, klientų aptarnavimo kokybė ir jų pasitenkinimo teikiamomis paslaugomis didinimas yra vienas pagrindinių šių metų bendrovės tikslų. „Su kompetetingų,  vertingos patirties turinčių darbuotojų komanda, prie kurios prisijungė ir Deimantė Bareikienė, šiemet klientų aptarnavimo srityje planuojame įgyventi daug projektų ir reikšmingų pokyčių“, - sako A. Tarasevičius.

REKLAMA

RST Vilniaus regiono elektros energijos tiekimo direktore tapusi Deimantė Bareikienė nuo 1992 iki 2008-ųjų vadovavo SEB banko Verslo plėtros departamentui, vėliau Pardavimų departamentui. Praėjusiais metais ji dirbo banko „Snoras“ pardavimų departamento direktore. 2001 m. D. Bareikienei suteiktas Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokyklos Verslo vadybos ir administravimo magistro laipsnis. Šiuo metu ji yra Baltic Management Instituto Verslo vadybos ir administravimo magistrantė.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiuosi, kad atėjau į bendrovę, siekiančią būti pripažinta geriausia klientų aptarnavimo įmone. Skirdama visas pastangas ir žinias sieksiu išugdyti pačią geriausią darbuotojų komandą“, - sako D. Bareikienė.  Jos teigimu, svarbiausia, kad klientus aptarnaujantys darbuotojai vadovautųsi šiais principais: pagarba klientui, jo poreikių supratimas, profesionalaus ir tinkamo sprendimo pasiūlymas, operatyvus problemos išsprendimas. „Sieksiu, kad klientai, kurie kreipiasi dėl paslaugos ar problemos sprendimo iš karto gautų kompetentingą bendrovės darbuotojo pagalbą ir negaištų laiko patys aiškindamiesi, kokį sprendimą geriau pasirinkti“, - teigia naujoji RST Vilniaus regiono elektros energijos tiekimo vadovė.

Pasak A. Tarasevičiaus, šiuo metu bendrovėje dirba aukštos kvalifikacijos energetikos srities specialistai, profesionalūs vadovai, kurie pastaraisiais metais įgyvendina itin svarbius pokyčius siekiant suefektyvinti įmonės veiklą bei klientų poreikių tenkinimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų