REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos apeliacinis teismas pirmadienį atmetė būsimosios Klaipėdos arenos koncesininko parinkimo konkursą sustabdžiusios bendrovės skundą, praneša tinklalapis ve.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdos savivaldybę į teismą padavė bendrovė "Seven entertainment", kuri buvo pašalinta iš konkurso, nes nepateikė visų reikiamų dokumentų. Ieškinyje "Rubicon group" priklausanti įmonė reikalavo iš naujo peržiūrėti jos pasiūlymą, kuris esą yra geriausias. "Seven entertainment" bandė įrodyti, kad koncesininko parinkimas vyko neskaidriai.

REKLAMA

Klaipėdos apygardos teismas birželio 19-ąją paskelbė, kad tokie įtarimai yra nepagrįsti. Ieškovai taip pat turėjo padengti 6 tūkst. litų savivaldybės išlaidas advokatams.

Tačiau su tokiu verdiktu nesutikusi "Seven entertainment" jį apskundė Lietuvos apeliaciniam teismui. Skundą išnagrinėjusi teisėjų kolegija pirmadienį paskelbė, jog palieka galioti ankstesnį sprendimą ir skundą atmetė.

Tikimasi, jog Klaipėdos savivaldybei dabar pavyks tęsti devynis mėnesius stabdomas derybas su pasirinktuoju "Bilietai LT" ir "Makroconcert" konsorciumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų