REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausiu Europoje vadinamas vandens parkas Lenkijoje duris atvėrė prieš dvi savaites. Tad skelbiama, kad praėjusį savaitgalį daugybė žmonių plūdo pasidžiaugti vandens pramogomis. Tačiau ne visi liko jomis patenkinti. 

Didžiausiu Europoje vadinamas vandens parkas Lenkijoje duris atvėrė prieš dvi savaites. Tad skelbiama, kad praėjusį savaitgalį daugybė žmonių plūdo pasidžiaugti vandens pramogomis. Tačiau ne visi liko jomis patenkinti. 

REKLAMA

Žmonės skundėsi, kad vandens parkas dar ne iki galo įrengtas. Dalis reklamuotų pramogų neveikė, rašo Gazeta.pl.

„Viename iš baseinų matosi išsikišę aštrūs plastiko kampai, kurie atrodo tik ir laukia kol kažkas jų nepastebės ir susipjaustys ranką ar koją“, –  piktinosi lankytojas. 

Anot lankytojų, taip pat nebuvo tinkamai parengtas baseino gylio žymėjimas. Dar visiems norintiems neužteko plūdurų. Dėl pastarųjų lankytojams teko vieniems su kitais kovoti.

Taip pat neatitiko poilsio zonoje esančių paslaugų realios ir internetiniame tinklapyje nurodytos kainos. Tiesa, jos buvo žemesnės nei buvo skelbta.

REKLAMA
REKLAMA

Pasipiktinimas socialiniame tinkle

Socialiniame tinkle „Facebook“ sukurtoje grupėje vandens pramogų mėgėjai dalijasi savaitgalio įspūdžiais po apsilankymo vandens parke „Park of Poland Suntago“.

REKLAMA

Didžioji dalis įspūdžių neigiami. Žmonės ne tik skundėsi prasta baseinų ar inventoriaus kokybe, bet ir atsainiu darbuotojų ir gelbėtojų požiūriu į lankytojus.

Viena iš jų pasakojo mačiusi, kaip čiuožyklos viršuje su plaustais ketinusi čiuožti pora tiesiog užstrigo, už jos susidarė didžiulės eilės, tačiau apačioje buvę darbuotojai nesiteikė užlipti į viršų padėti žmonėms.

Taip pat lankytojai skundėsi, kad čiuožyklų vamzdžiai yra tamsūs, juose nėra jokio apšvietimo.

„Jeigu čiuoždamas sustočiau ar kažkas nutiktų viduje niekas nematytų ir negalėtų padėti“, – skundėsi lankytoja.

REKLAMA
REKLAMA

Anot jos, keliose vietose baseinuose ji pastebėjo ir aštrius kampus. Lankytojos nuomone vandens parkas atidarytas tiesiog per anksti ir skubotai.

„Vandens parką reikėtų nuodugniai patikrinti ir ištaisyti paliktas klaidas. Taip pat darbuotojams reikėtų mokymų, nes šiuo metu jie paprasčiausiai nemoka susitvarkyti su didžiuliu lankytojų srautu“, – tvirtino moteris.

Kiti lankytojai į darbuotojų klaidas ir kitus nesklandumus su kuriais teko susidurti žiūrėjo atlaidžiau. Jie tvirtino, kad klaidų visiems pasitaiko, vandens parkas iš tiesų įspūdingas, tačiau nemėgstantiems minios žmonių reikėtų tiesiog kurį laiką palaukti, kol ji nuslūgs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiti lankytojai patikrino vandens parko atsiliepimus „Google“ žemėlapyje.

Jie įtaria, kad neigiamos nuomonės gali būti tiesiog ištrinamos.

Vienas lankytojas prideda vasario 25 dienos ryte padarytą ekrano nuotrauką, kurioje užfiksuota, kad vandens parkas įvertintas 2,9 balais iš 5.

 

Tos pačios dienos vakare užfiksuotoje nuotraukoje įvertinimas tesiekia jau 2,3 balus.

Neribotas apsilankymas kainuoja 30 eurų

Portalas tv3.lt primena, kad didžiausias uždaras vandens parkas „Suntago Water World“ priklauso pramogų kompleksui „Park of Poland“.

Vandens parkas yra pirmoji „Park of Poland“ dalis, vėliau planuojama pramogų kompleksą plėsti – atidaryti viešbučius su konferencijų salėmis ir prekybos centrą. Planuojama, kad visas pramogų kompleksas įsikurs 80 hektarų plote. 

REKLAMA

Vandens parkas yra suskirstytas tris zonas, kuo daugiau zonų lankytojas norės aplankyti, tuo daugiau turi mokėti už bilietą. Taip pat kainos skiriasi priklausomai nuo savaitės dienų – savaitgaliais apsilankymai brangesni.

Savaitgalį, trijų zonų, brangiausias neribotas, visos dienos bilietas suaugusiems kainuoja 129 zlotus (30 eurų), o vaikams 99 zlotus (23 eurus).

Vilniuje įsikūrusiame „Vichy“ vandens parke taip pat trijų zonų savaitgalio neribotas bilietas suaugusiems kainuoja 25 eurus, o vaikams nuo 3 iki 5 metų – 11 eurų, o nuo 6 iki 17 metų – 18 eurų.

Pigiausias 3 valandų bilietas suaugusiems kainuoja 22 eurus, o vaikams nuo 3 iki 5 metų – 9 eurus, o vyresniems – 16 eurų.

Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centre „Aqua“ dviejų zonų neribotas savaitgalio bilietas suaugusiems kainuoja 32 eurus, o vaikams nuo 3 iki 6 metų – 12 eurų, nuo 7 iki 17 metų – 18 eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų