REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Indijos policija antradienį pranešė areštavusi 17 vyrų, kurie kaltinami kelias savaites žaginę 11-metę mergaitę.

Indijos policija antradienį pranešė areštavusi 17 vyrų, kurie kaltinami kelias savaites žaginę 11-metę mergaitę.

REKLAMA

Teigiama, kad mergaitė, turinti klausos negalią, buvo žaginama negyvenamame daugiabutyje šalies pietuose esančiame Čenajaus mieste.

Tarp areštuotųjų yra šio 300 butų pastato apsaugininkai, santechnikas ir lifto operatorius, nurodė Tamil Nadu valstijos policija.

66 metų lifto operatorius pirmasis užpuolė iš mokyklos grįžusią ir dviračiu po kompleksą važinėjusią mergaitę, nurodė policija.

Įtariama, kad jis pasikvietė daugiau vyrų, kurie filmavo vienas kitą žaginant vaiką. Kankynei tęsiantis mergaitei buvo leidžiami raminamieji ir girdomi vaistais pastiprinti gaivieji gėrimai.

„Tai pradinis tyrimo etapas ir mes turime įsigilinti, kad nustatytume detales“, – naujienų agentūrai AFP sakė vienas vietos policininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Vietos žiniasklaidos pranešimuose sakoma, kad kaltinamieji vesdavosi mergaitę į įvairias komplekso vietas, įskaitant rūsį, terasą, sporto salę ir viešuosius tualetus.

REKLAMA

Nusikaltimai į viešumą iškilo, kai mergaitė pasipasakojo šeimai, o ši pateikė skundą policijai. Šiuo metu vaiku rūpinasi gydytojai.

Indijos lytinio smurto statistika yra niūri. 2016 metais šalyje užregistruota beveik 40 tūkst. išžaginimo atvejų, įskaitant maždaug 19 tūkst. lytinių nusikaltimų prieš nepilnamečius, bet aktyvistai sako, kad tikrasis skaičius tikriausiai yra daug didesnis, turint omenyje socialinę panieką lytinių nusikaltimų aukoms.

Sausio mėnesį Indiją sukrėtė itin šokiruojantis nusikaltimas, kai mirė aštuonmetė mergaitė, kuri buvo pagrobta ir ištisas dienas girdoma vaistais bei daugelio vyrų žaginama vienoje hinduistų šventykloje.

Po šio incidento šalis įvedė mirties bausmes už jaunesnių nei 12 metų mergaičių išžaginimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų