REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sieks pirmosios pergalės savo žiūrovų akivaizdoje šio sezono Eurolygos rungtynėse. Kauniečiai penktadienį priims „Barcelona“ komandą, kuriai atstovauja buvęs žalgirietis Kevinas Pangosas.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sieks pirmosios pergalės savo žiūrovų akivaizdoje šio sezono Eurolygos rungtynėse. Kauniečiai penktadienį priims „Barcelona“ komandą, kuriai atstovauja buvęs žalgirietis Kevinas Pangosas.

REKLAMA

Šį mačą nuo 19.45 val. rodys vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“ kanalas. Iš viso šią savaitę bus parodytos keturios 7-ojo turo dvikovos.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai šio sezono Eurolygoje namie dar nelaimėjo nė vieno mačo. Visas tris pergales „Žalgiris“ iškovojo svečiuose. Kauno ekipa užima 9-ąją vietą.

„Barcelona“ turnyrą pradėjo dviem nesėkmėmis iš eilės, bet paskui laimėjo ketverias rungtynes iš eilės ir rikiuojasi 6-oje pozicijoje.

Katalonijos komandos arkliukas – kova dėl atšokusių kamuolių. Jų Svetislavo Pečičiaus auklėtiniai sugriebia po 38 per dvikovą ir užima 2-ąją vietą. Žalgiriečiai atkovoja po 31,3 kamuolio ir šioje statistikos kategorijoje yra tik 13-ti.

REKLAMA
REKLAMA

Kita vertus, „Žalgirio“ krepšininkai daug taikliau atakuoja. Jų dvitaškių taiklumas siekia 57,1 proc. (4 vieta). „Barca“ iš dviejų taškų zonos meta tik 51,6 tikslumu. Tai antras blogiausias rodiklis lygoje. Kauniečiai pataiko 42 proc. tritaškių, o „Barcelona“ žaidėjai – vos 33,3.

REKLAMA

Puikią sportinę formą demonstruoja Barselonos klubo vidurio puolėjas Ante Tomičius. Kroatas pelno po 14,5 taško, atkovoja 5,3 kamuolio, renka 19,8 naudingumo balo.

Antras pagal rezultatyvumą – amerikietis sunkusis puolėjas Chrisas Singletonas. Jis įmeta po 12 taškų, sugriebia 4,7 kamuolio. Jo tautietis atakuojantysis gynėjas Kyle‘as Kuricas pelno po 11 taškų.

K. Pangosas žaidžia gana blankiai. Kanadietis renka 7,8 taško, atlieka 3,8 rezultatyvaus perdavimo. Tikslą pasiekė tik 3 iš 15 jo tolimų metimų (20 proc.).

„Žalgiris“ elitiniame žemyno turnyre Katalonijos ekipą nugalėjo tris kartus iš eilės, bet tarpusavio akistatose Eurolygoje tvirtai pirmauja „Barcelona“ – 19:5.

REKLAMA
REKLAMA

Šis klubas užtikrintai rungtyniauja ir Ispanijos čempionate, kuriame laimėjo 7-erias rungtynes iš 8-erių. „Barca“ kartu su Madrido „Real“ yra šios šalies pirmenybių lyderiai.

Transliacijų tvarkaraštis:

lapkričio 15 d.

19.00 val. „Darussafaka“ – „Armani Olimpia“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“; tiesiogiai),

20.45 val. „Olympiacos“ – „Darussafaka“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+”; tiesiogiai);

lapkričio 16 d.

19.45 val. „Žalgiris“ – „Barcelona“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“; tiesiogiai),

21.45 val. „Herbalife“ – „Maccabi“ (tvplaypremium.lt; tiesiogiai),

23.45 val. „Herbalife“ – „Maccabi“ („TVPlay Sports+”; vaizdo įrašas).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų