REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Kh. Nurmagomedov ir F. Mayweather (nuotr. YouTube)

Žymiausias šio amžiaus boksininkas Floydas Mayweatheris prieš beveik dvi savaites sulaukė Khabibo Nurmagomedovo iššūkio, kurį, panašu, priėmė. Tiesa, tam yra viena labai aiški sąlyga – amerikietis už tai nori gauti sunkiai suvokiamą piniginę sumą.

35

Žymiausias šio amžiaus boksininkas Floydas Mayweatheris prieš beveik dvi savaites sulaukė Khabibo Nurmagomedovo iššūkio, kurį, panašu, priėmė. Tiesa, tam yra viena labai aiški sąlyga – amerikietis už tai nori gauti sunkiai suvokiamą piniginę sumą.

REKLAMA

Spalio 6-ąją istorinėje UFC dvikovoje Dagestano kovotojas Kh. Nurmagomedovas smaugimo manevru įveikė airį Conorą McGregorą. Nors prabėgo beveik dvi savaitės, dvikovos atgarsiai girdimi iki pat šios dienos.

Skelbiama, kad amerikietis boksininkas už kovą su Khabibu ir už sensacija tapsiantį vakarą norėtų gauti 110-200 mln. JAV dolerių.

Po įsimintino ir muštynėmis (po oficialios dvikovos) pažymėto pergalingo vakaro Khabibas grįžo į gimtąjį Dagestaną, susitiko su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu, o vėliau, praėjusią savaitę, savo „instagram“ paskyroje išplatino viešą pasiūlymą dar vienai sensacija tapsiančiai kovai.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiunglėse turi būti vienas karalius. Žinoma, tas karalius esu aš. Pirmyn, Floydai, kovokime ir mes“, – rašė su meškomis jaunystėjė kovojęs Nurmagomedovas.

REKLAMA

Į tokį pasiūlymą iškart sureagavo ir pats Mayweatheris, kuris pareiškė, kad tokia kova (po skandalingos ruso ir airio dvikovos baigties) sugrąžintų Las Vegaso miesto garbę.

„Jūs tik pažiūrėkite, Khabibas kviečia mane į ringą. Pirmyn, padarykime tai. Transliacijų režisieriai – ruoškite pinigus, ši kova grąžins Las Vegasą ten, kur jis turi būti“, – atkirto F. Mayweatheris.

Tokie „apsižodžiavimai“ socialinėjė erdvėje neatrodė rimti iki trečiadienio, kuomet amerikietis darkart prabilo apie iššūkį, kurį jis iš tikrųjų pasiruošęs priimti. Ne paslaptis, kad Mayweatheris mėgsta pinigus, tad boksininkas iškėlė ir sunkiai įgyvendinamą, na, bent sunkiai suvokiamą sąlygą.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigia pats boksininkas, už kovą su Nurmagomedovu jis turėtų gauti 100 mln. JAV dolerių daugiau, nei praėjusiais metais gavo už kovą su McGregoru (jis nugalėjo McGregorą ir už kovą gavo apie 10-20 mln. dolerių).

„Jei susitiksiu su Khabibu, aš gausiu devynženklį čekį, – pareiškė F. Mayweatheris. – Daugiau nei už kovą su C.McGregoru. Turėtų būti 100 mln. dolerių daugiau. Manau, nuo 110 iki 200 mln. dolerių.“

Visas 50 savo karjeros kovų laimėjęs Mayweatheris taip pat pareiškė, kad kova turėtų vykti ne UFC, o bokso ringe. Tiesa, jis taip pat patikino, kad dėl sesnacija tapsiančio vakaro nejuokauja.

„Mes kausimės. Nežinau, kaip į tai žiūri Khabibas, bet aš esu įsitikinęs, kad kova įvyks“, – trečiadienį tikino amerikietis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dagestano kovotojas kiek anksčiau pridūrė, kad kova galbūt ir vyks, tačiau ji turėtų vykti ne Las Vegase.

„Jie man dar nesumokėjo pinigų. Las Vegasas nebus vienas iš variantų“, – pusiau juokais prasitarė Nurmagomedovas.

Po istorinės UFC dvikovos airis C. McGregoras viešai prašė revanšo, tačiau Nurmagomedovo giminaičiai patvirtino, kad tokia kova antrąkart nevyks ir tokio sprendimo nepakeis jokios piniginės motyvacijos.

„Jis nebeįdomus. Jeigu nori kovoti, tegul stoja į eilę. Jau siūlė 15 mln. JAV dolerių, bet garantuoju, kad jokie pinigai šio sprendimo nepakeis“, – šios savaitės pradžioje sakė Nurmagomedovo dėdė ir vienas artimiausių žmonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų