REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir buvo tikėtasi, LiAngelo Ballas pateikė paraišką dalyvauti šių metų Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržoje.

Kaip ir buvo tikėtasi, LiAngelo Ballas pateikė paraišką dalyvauti šių metų Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržoje.

REKLAMA

Antradienį „Yahoo“ portalui tą patvirtino Prienų–Birštono „Vytauto“ ekipos krepšininko agentas Harrisonas Gainesas.

Nors šiame Lietuvos krepšinio lygos sezone amerikietis pasižymi palyginti gera statistika (pelno 15,7 taško, atkovoja 2,9 kamuolio ir surenka 11,3 naudingumo balo), panašu, jog tai neįtikina akylai viską stebinčių JAV apžvalgininkų.

„Nemanau, kad jis turi realių šansų būti pakviestas į NBA šią vasarą. Akivaizdu, kad tuo nelabai tiki ir pats jo tėvas Lavaras, mėgstantis aukščiau visko išaukštinti visus tris savo sūnus. Mes taip ir nepamatėme jo žaidžiančio NCAA studentų lygoje, todėl skeptiškai vertinčiau LiAngelo šansus patekti į NBA.“ – teigė „Sports Illustrated“ žiniasklaidos atstovas Danas Gartlandas.

Žymiai prasčiau apie amerikiečio šansus praverti NBA duris yra atsiliepęs ESPN apžvalgininkas Adrianas Wojnarowskis.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis tiesiog neturi jokių šansų birželį patekti į NBA, tai yra neįmanoma! Ir taip buvo dar gerokai iki tos dienos, kai jis Kinijoje buvo sulaikytas dėl vagystės. Jis niekada nebuvo pagrindiniuose NBA klubų skautų sąrašuose. Tiesa pasakius, nesu niekada matęs jo pavardės ir išplėstiniuose sąrašuose.” – apie Ballo perspektyvas kalbėjo A.Wojnarowskis.

Daugelis apžvalgininkų pastebi, jog kur kas realesnius šansus patekti į NBA turi Prienuose kartu su LiAngelo žaidžiantis jo brolis Lamelo, kuriam dar tik 16-a metų.

Tiesa, dėl jauno amžiaus kol kas jis dar negali dalyvauti NBA naujokų biržoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų