• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ klubo treneris Jose Mourinho neseniai vyko į Turkiją kur stebėjo savo būsimo varžovo Stambulo „Galatasaray“ rungtynes. Po jų strategas iš Portugalijos negailėjo pagyrų „Galatasaray“ klubo puolėjui Didier Drogba.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad šie du klubai varžysis Čempionų lygos ketvirtfinalyje. Turkijos žiniasklaida skelbė, kad J.Mourinho nebuvo sužavėtas D.Drogba sportine forma, tačiau pats J.Mourinho paneigė šias kalbas ir pavadino buvusį Londono „Chelsea“ puolėją ne iš šio pasaulio.

REKLAMA

„Jūs man suteikėte progą pasakyti, kad tokio tipo pranešimai pasirodantys spaudoje manęs nedomina, nes Drogba žino kas aš esu ir ką jam jaučiu, tačiau kiti žmonės galvoja, kad spaudos pranešimai yra teisingi“, - interviu „Real“ klubo televizijai davė J.Mourinho.

„Aš vykau į Turkiją, ten dirbau, stebėjau rungtynes, aikštę palikau prieš rungtynių pabaigą ir tada spaudoje pasirodo naujienos, kad aš blogai kalbėjau apie Drogbą. Aš negaliu sakyti, kad Drogba yra mano mėgstamiausias žaidėjas, nes aš pažįstų daug ypatingų futbolininkų, tačiau jei man reikėtų pasirinkti vieną žaidėją, juo tikrai galėtų tapti Drogba“, - tęsė portugalas.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip žaidėjas, jis yra ne iš šio pasaulio. Aš norėčiau jį turėti pas save. Neįmanoma, kad aš kažką blogai kalbėčiau apie Drobą. Dėl to nėra jokių problemų, nes jis žino, kad mūsų santykiai yra puikūs ir apie jį nieko blogo aš nesakyčiau“, - toliau kalbėjo J.Mourinho.

Paminėsime, kad J.Mourinho sekmadienį stebėjo „Galatasaray“ rungtynes su „Kayserispor“, kurias „Galatasaray“ laimėjo rezultatu 3-1. Vieną įvartį įmušė Wesley Sneijderis, o du kartus pasižymėjo Burakas Yilmazas.

Nors J.Mourinho stadione neišbuvo iki rungtynių pabaigos, tačiau portugalas jau pakankamai žino apie Turkijos gigantus ir žino, kad jie gali kelti rimtą pavojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mačiau tai, ko ir tikėjausi – grupę žmonių, kurie puikiai pažįsta Čempionų lygos futbolą. Ten žaidžia du futbolininkai, kurie laimėjo šį turnyrą – Didieras Drogba ir Wesley Sneijderis. Taip pat jie turi daug patirties turinčių futbolininkų – Emmanuelį Eboue, Felipe Melo, Albertą Riera ir Fernando Muslera“, - tęsė portugalas.

„Jie turi tikrai daug patirties. Taip pat jiems vadovauja treneris Fatihas Terimas, kuris yra geriausias Turkijos strategas. Jis taip pat turi patirties Italijoje. Klubą taip pat palaiko gausybę atsidavusių fanų. Mes galvojome, kad Dortmundo „Borussia“ ir „Manchester United“ buvo sunku, bet čia yra sunku. Jie žaidė 700 kilometrų atstumu nuo Stambulo, tačiau klubo palaikyti vis tiek atvyko 15 tūkstančių fanų“, - toliau kalbėjo J.Mourinho.

REKLAMA

Pirmasis ketvirtfinalio mačas vyks Madride ir J.Mourinho tikisi, kad jiems pavyks laimėti ir vykdami į Turkiją jie turės pranašumą, kurį galės išsaugoti.

„Bus tikrai sunku, bet iš pirmų rungtynių mums reikės pozityvaus rezultato. Reikės to, ko mes nepadarėme su „Manchester United“. Privalome prieš atsakomąsias rungtynes turėti bent menką pranašumą“, - užbaigė J.Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų