REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šarlotės "Bobcats" klubo gynėjas Geraldas Wallace`as ir Los Andželo "Kings" ekipos žaidėjas Kobe Bryantas pirmadienį pripažinti geriausiais praėjusios (kovo 19-25 d.d.) Šiaurės Amerikos nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) reguliariojo sezono savaitės žaidėjais atitinkamai Rytų bei Vakarų konferencijose.

REKLAMA
REKLAMA

G. Wallace`as praėjusią savaitę vidutiniškai pelnė po 20,3 taško, atkovojo po 7 ir perėmė po 1,33 kamuolio, atliko po 4 rezultatyvius perdavimus, blokavo 2,33 varžovo metimų ir padėjo "Bobcats" komandai laimėti dvejas rungtynes iš ketverių.

REKLAMA

24-erių metų krepšininkas yra aštuntas tarp daugiausiai kamuolius perimančių (1,79) lygos žaidėjų.

Antrą kartą iš eilės naudingiausiu Vakarų konferencijos krepšininku tapęs 28-erių metų K. Bryantas praėjusią savaitę pelnė vidutiniškai po 51 tašką, o jo klubas laimėjo visus tris susitikimus.

Kovo 22 dieną jis į Memfio "Grizzlies" (laimėta 121:119) ekipos krepšį įmetė 60 taškų, o kitą dieną pelnė 50 taškų mače su Naujojo Orleano "Hornets" (laimėta 111:105) komanda ir tapo antruoju krepšininku lygos istorijoje, kuriam ketveriose rungtynėse iš eilės pavyko pelnyti 50 ir daugiau taškų. Absoliutus rekordas priklauso legendiniam Wiltui Chamberlainui, kuris 1961-ųjų gruodį 50 ir daugiau taškų pelnė septyneriose rungtynėse iš eilės.

REKLAMA
REKLAMA

Po tokios serijos K. Bryantas tapo rezultatyviausiu (31 tšk.) lygos krepšininku.

Į praėjusios NBA reguliariojo sezono savaitės laureatus Rytų bei Vakarų konferencijose pretendavo Benas Gordonas, Kirkas Hinrichas (abu Čikagos "Bulls"), Dirkas Nowitzkis (Dalaso "Mavericks"), Tracy`s McGrady`s (Hiustono "Rockets"), Chrisas Boshas ir T.J.Fordas (abu Toronto "Raptors").

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų