REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po netikėto pralaimėjimo UEFA čempionų lygos rungtynėse išvykoje baltarusių Borisovo BATE ekipai vokiečių Miuncheno „Bayern“ komandos treneris Juppas Heynckesas teigė, šansų pelnyti įvarčiams buvo sukurta nemažai, tačiau juos realizuoti nepavyko.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienio UEFA Čempionų lygos rungtynėse Borisovo BATE futbolininkai pateikė sensaciją namie 3:1 įveikė žvaigždžių ir didelių ambicijų šį sezoną nestokojantį vokiečių „Bayern“.

REKLAMA

„Dar prieš rungtynes žinojome, kad žaisime su labai gera komanda. Ir tai sakiau ne tik dėl to, kad ji laimėjo Lilyje, - kalbėjo J. Heynckesas. – BATE – gerai organizuota komanda, ypač gynyboje. Tai jie vėl įrodė šios rungtynėse. Jie kovoje itin kietai.“

Strategas tikino, kad tokiose rungtynėse labai svarbu pirmiems pelnyti įvartį. „Turėjome tokią galimybę – tiksliau – Toni Kroosas turėjo. Netikėtai varžovai pelnė įvartį. Nežinau, koks mūsų kamuolio valdymo procentas, tačiau antroje dalyje buvo tik nedidelis laiko tarpas, kai jiems pavyko išsivaduoti nuo mūsų spaudimo“, - komentavo „Bayern“ vairininkas.

„Be abejo, geriausias BATE žaidėjas aikštėje buvo jų vartininkas. Kita vertus tai parodo, kiek daug šansų mes sukūrėme. Tiesiog mums nesisekė. Tokie dalykai susideda ir galiausiai turi pripažinti, kad pralaimėjimai“, - guodėsi J. Heynckesas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų