REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusi NBA žvaigždė Dennisas Rodmanas viename interviu paneigė, kad turi finansinių sunkumų ir problemų su alkoholiu. „Aš nebankrutavęs ir nesergu. Man viskas gerai“, – „Today Show“ teigė 50 metų krepšininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš dvi savaites „Los Angeles Times“ pranešė, kad Bad Boy pravardę turėjęs puolėjas po skyrybų su žmona pateko į finansinę duobę. Buvo teigiama, kad penkiskart NBA čempionas savo trečiajai žmonai Michelle skolingas apie 644 tūkst. eurų. Pora augina du vaikus.

REKLAMA

D. Rodmanas aiškina: „Viską sumokėsiu“. Kai buvo užduotas klausimas apie alkoholį, Dennisas teigė, kad apie tai nuolat kalbama. „Gandai apie tai sklando nuo 1995 metų. Dennisas daug švenčia, Dennisas daro tą ir aną. Aš nuo pirmos dienos nuo to atsiribojau“, – sakė jis.

Anksčiau krepšininko patarėjas aiškino, kad dėl jo kliento finansiniu problemų kaltas alkoholis: „Dennisas tikrai mielas žmogus, bet jis – alokoholikas. Skyrybos privertė jį dar labiau gerti. Tokio jo dar nemačiau.“ Apie finansines problemas kalbėjo jo advokatė Linnea Willis, tvirtindama, kad D. Rodmanas šiuo metu nėra mokus.

TAIP PAT SKAITYKITE:

D. Rodmanas Bulgarijoje dėl linksmybių pramiegojo susitikimą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų