REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Taikliai į krepšį mėtantis „Lietuvos ryto“ komandos krepšininkas Simas Jasaitis neseniai savo patirtimi pasidalino ir su jaunąja karta, skatindamas juos dalyvauti krepšinio triukų konkurse.

REKLAMA
REKLAMA

Naujo gėrimo „Vichy Vivasport“ reklaminiuose klipukuose S. Jasaitis demonstruoja, ką moka krepšinio aikštelėje ir paprastai aiškina, kas svarbiausia norint pataikyti kamuolį metant per visą aikštę.

REKLAMA

„Nėra ką daug aiškinti, kaip ir sakiau per filmavimą, svarbiausia susikaupti, tikėti savimi, ir tuomet pataikysi. Nėra jokių stebuklingų receptų, bandai, bandai, kol pavyksta“, - apie taiklų metimą į krepšį per visą aikštę kukliai sako Simas.

Greitu laiku interneto erdvėje pasirodys ir daugiau klipų su S. Jasaičio triukais, kurie, kaip tikisi konkurso sumanytojai, įkvėps jaunuosius talentus drąsiai mėginti juos atkartoti bei pademonstruoti savo sugalvotus originalius metimus į krepšį ir pasidalinti jais su kitais internetinėje erdvėje. Konkurso dalyviai kviečiami nufilmuoti savo krepšinio triuką ir įkelti jį į „Vichy Vivasport“ puslapį socialiniame tinkle „Facebook“ bei laimėti prizų su Simo autografu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų