REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Alainas Prostas tiki, kad Michaelis Schumacheris yra per senas, kad pasiektų tą patį lygį, kokį buvo įgavęs prieš paliekant sportą.

REKLAMA
REKLAMA

Po nesėkmingo sugrįžimo į „Formulę-1“, kuriame jis buvo nugalėtas komandos draugo Nico Rosbergo, visi pradėjo aptarinėti, ar M. Schumacheris sugebės lenktyniauti savo pajėgumu 2011-aisiais. A. Prostas galvoja, kad taip nenutiks.

REKLAMA

Alainas Prostas: „Jo sprendimas sugrįžti buvo iš asmeninių paskatų ir aš tokį jo sprendimą gerbiu. Manau, kad jo amžiuje neįmanoma grįžti į tokį lygį, kokiame jis buvo praeityje, tačiau tikiuosi, kad jis įrodys, jog klystu.“

Taip pat, 55-erių metų buvęs lenktynininkas tikina, kad nebeturi troškimo lenktyniauti aukščiausiame lygyje. „Koks tikslas daryti kažką, kai žinai, kad nesijausi taip pat, kaip prieš tai? Anksčiau mes beveik visada buvome priekyje, bet jei esi tik viduryje ar gale – tai apgailėtina“, – sakė jis.

Keturiskart pasaulio čempionas vis tik pripažino, kad norėtų šiek tiek pavairuoti dabartinį formulės 1 bolidą: „Norėčiau, bet tik, kad įvertinčiau naujas technologijas, kurios mane visada žavėjo.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų