REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiąjį sezoną Graikijoje užbaigęs lietuvis Šarūnas Jasikevičius  puikiai žino, ką reiškia karas tarp Atėnų „Panathinaikos“ ir Pirėjo „Olympiacos“ komandų. Jis tai dar kartą turėjo prisiminti ketvirtosiose šalies čempionato finalo serijos rungtynėse.

REKLAMA
REKLAMA

Dvikovą, po kurios paaiškėjo, jog „Panathinaikos“ apgynė Graikijos čempionų titulą, nustelbė neramumai tribūnose. Dėl sirgalių veiksmų susitikimas du sykius buvo sustabdytas, gerokai vėlavo mačo pradžia, o rungtynių pabaigoje teisėjai buvo priversti jas nutraukti.

REKLAMA

„Panathinaikos“ atakoms dirigavęs Š. Jasikevičius vylėsi, jog ši situacija Graikijoje kada nors pasikeis.

„Esame geresni ir, parodę savo veidą, išplėšėme pergalę. Taikos ir draugystės arenoje buvo sunku susikaupti pačiam žaidimui. Tiesa, sugebėjome susitelkti ir pasiekėme savo tikslą.

Tai, ką patyriau dar tik apšilinėdamas prieš rungtynes, galima pavadinti vienu žodžiu – paranoja. Manau, kad jei serijoje būtų prireikę penktojo susitikimo, mūsų arenoje būtų vykę kažkas panašaus. Tokiems dalykams kažkas turi padaryti galą“, – piktinosi lietuvis.

Tiesa, baimintis Graikijos krepšinio aistruoliais Š. Jasikevičiui ateityje gali nebetekti. Manoma, kad 34-erių metų 192 cm ūgio gynėjas paliks „Panathinaikos“ ir grįš į Tel Avivo „Maccabi“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų