REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bostono "Celtics" klubo puolėjas Kevinas Garnettas ir Denverio "Nuggets" komandos gynėjas Allenas Iversonas pirmadienį paskelbti geriausiais Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) reguliariojo sezono savaitės (balandžio 7-13 d.d.) krepšininkais atitinkamai Rytų ir Vakarų konferencijose.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę "Celtics" ekipa laimėjo trejas rungtynes iš ketverių, o 31-erių metų 211 cm ūgio K. Garnettas per šiuos susitikimus vidutiniškai įmetė po 19,8 taško, pataikydamas 60 procentų metimų, ir po krepšiais atkovojo po 7,8 kamuolio.

REKLAMA

Jau trečią kartą tapęs naudingiausiu Rytų konferencijos savaitės žaidėju (anksčiau lapkričio 11 ir kovo 23 d.d.) K. Garnettas yra daugiausiai kamuolių klube atkovojantis (9,3) ir antras pagal rezultatyvumą (19,0 tšk.) žaidėjas.

32-ejų metų 183 cm ūgio A. Iversonas praėjusią savaitę pelnė vidutiniškai po 28,8 taško, pataikydamas 53,3 procento metimų, ir atliko po 6,8 rezultatyvaus perdavimo, o jo "Nuggets" klubas laimėjo tris susitikimus iš 4.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat jau trečią kartą (anksčiau lapkričio 18 ir sausio 6 d.d.) renkamas naudingiausiu Vakarų konferencijos savaitės žaidėju A. Iversonas yra trečias tarp rezultatyviausių (26,5 tšk.) lygos krepšininkų ir užima septintą bei aštuntą vietą atitinkamai tarp daugiausiai kamuolių perimančių (1,98) bei daugiausiai rezultatyvių perdavimų atliekančių (7,2) žaidėjų.

Į praėjusios NBA reguliariojo sezono savaitės laureatus Rytų bei Vakarų konferencijose pretendavo Joe Johnsonas (Atlantos "Hawks"), Jasonas Richardsonas (Šarlotės "Bobcats"), Jasonas Maxiellas (Detroito "Pistons"), Kobe Bryantas (Los Andželo "Lakers"), Amare`as Stoudemire`as (Finikso "Suns"), Chrisas Boshas (Toronto "Raptors") ir Mehmetas Okuras (Jutos "Jazz").

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų